65 millióért kastélya lehet a nagykanizsai Palini utcában!

65 millióért kastélya lehet a nagykanizsai Palini utcában!

A z 1891-ben épült kastély Nagykanizsán, a Palini utcában található. A szebb napokat is látott épület felújítása jelenleg is tart. Lássuk, hogyan fest kívül és belül az ódon kincs!
“A kastély, ahol a múlt történelme a jelenben él! Eladó Zala megyében a Balatontól 40 km-re Nagykanizsán fél hektáros területű birtokon elterülő, történelmi múltú kastély, udvarház!A helyi védettség alatt álló birtokot 1891-ben építették, az idők során többször újították, jelenlegi tulajdonosa 8 éve vásárolta, és fokozatosan felújította korszerűsítette, szem előtt tartva a hagyományokat és az épület történelmi múltját. A 466 nm-es ingatlan felújítása jelenleg is tart. A legnagyobb beruházást a tetőszerkezet megerősítése jelentette, ami már befejezésre került. További korszerűsítésre is szükség van még, a belső falak, ablakok rekonstruálása még várat magára. 

A kastélyban legalább 8 szoba áll rendelkezésre, valamint konyha, vizesblokkok, kamrák is találhatóak. A spalettás nagy ablakokon beárad a napfény a helységekbe, az egész épületben a világos terek a jellemzőek. A fűtés gázkonvektorok biztosítják. Az épületben minden közmű megtalálható, egyedül a csatorna nincs bekötve, de a lehetőség adott, hiszen az utcában rendelkezésre áll. A statikailag stabil két szintes épület alatt pince húzódik, a tető alatt pedig beépíthető a padlástér.Ajánlom mindazoknak, akik a különlegességeket, az egyediséget és az értéket keresik, vagy akár magánkórháznak, idősek otthonának, vagy kollégiumnak is tökéletes választás! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Palini utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?