47,5 millióért eladó egy tornácos “módos gazdaház” Tiszafüreden!

47,5 millióért eladó egy tornácos “módos gazdaház” Tiszafüreden!

A tornácos “módos gazdaház” jelzőt a hirdető írta. Mi a csodásan felújított és vonzó címkéket adnánk még hozzá így első blikkre a látottakhoz. Irány Tiszafüred legkedvesebb ajánlata!
“FIGYELEM!!! REMEK BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜREDEN, A TISZA-TÓTÓL ÉS A TISZA-FOLYÓTÓL 400 m-RE!!! ELADÓ EGY KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, KÍVÜL-BELÜL STÍLUSOSAN, HAGYOMÁNYŐRZŐ MÓDON FELÚJÍTOTT, 4 SZOBÁS, KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ (TORNÁCOS “MÓDOS GAZDAHÁZ”)!!! Leginkább a Tisza-tó, a vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek ajánljuk!!! “

 

A “módos gazdaház” részletei

“A lakóház összközműves, összkomfortos, 114,95 m2 hasznos alapterületű (plusz jelentős méretű melléképületek, melyekben további lakóegységek is kialakíthatók, és 2 pince!!!), kb. 1920-as években épült, jó adottságú és elosztású, kényelmes otthon lehet bármely korosztálynak!!!

 Az épület falazata nagyrészt vályog, egyes részei vegyes, vagy tégla, homlokzata festett, faablakok, födém fagerendás, a tetőn cserépfedés, kb. 2008-ban kívül-belül fel lett újítva az alábbiak szerint: teljesen újra lett vezetékelve az elektromos hálózat (rézkábel), új az épületgépészet és a fűtés, padlóburkolás (majdnem mindenhol új aljzatbetonnal), szaniterek, konyha, nyílászárók egy része cserélve a többi stílusában felújítva, teljes külső homlokzat újravakolva (hátsó fal hálózva is), kívül-belül festés-mázolás, tető szükség szerinti javítása, új stablon és eresz csatorna, járda és udvari burkolások, öntözőrendszer kiépítése 4 csappal, mind szivattyúval az ásott kútból, plusz egy vezetékes kerti csap is. 

 

Telek és egyéb apróságok

 

Udvara körbekerített, parkosított, rajta ásott kút öntöző rendszerrel, 3 komposztáló. A tiszafüredi 33-as csatlakozás (Poroszló felől az 1. lámpás kereszteződés) 3 km-re, városközpont 3,7 km-re. A teljes bútorzat az ár részét képezi!!! Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). Az épület lakóépületként, vendégházként, üdülőként egyaránt használható! […]”

 

További részletek és még több fotó az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.