410 nm 26 millióért? Mőcsényben úgy fest, igen!

410 nm 26 millióért? Mőcsényben úgy fest, igen!

Jelenleg téli álmát alvó lakós- és vendégházat kínálnak ennyiért Mőcsényben. A helyszín vonzó, a lehetőség izgalmas lehet! A ház pedig csodásan fest! Egy kis frissítés és zseniális otthon vagy vállalkozás válhat belőle!

“Tolna megye, Mőcsény Palatinca kiváló környezetben a Szálkai tótól pár percre található lakóház, melyet bővítettek egy vendéglővel és szálláshellyel, így vendégházként is üzemeltethető. A ház padlásterét úgy alakították ki, hogy a meglévő 3 apartman mellé további 4 zuhanyzós szoba kialakítása elő van készítve. Az ingatlan 4307 nm területen fekszik, a meglévő beépítettség 411 nm. 

Jelenleg nem üzemel a vendégház, de gondos gazda újra felvirágoztathatja a panziót. A befektetőknek és olyan családoknak ajánlom, akik a falusi turizmus adta lehetőségeket szeretnék kihasználni, ezzel a családjuk számára biztos megélhetést és lakhatást is meg tudják valósítani. Érdemes figyelemmel kísérni Szálláshely fejlesztő programok által kínált vissza nem térítendő támogatási pályázatok lehetőségét. A Nimród fogadóval szemközti 3900 nm belterület a Fogadóval együtt eladó.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!