4 az 1-ben: házikók Gyékényesen, Magyarország legtisztább vizű tava mellett!

4 az 1-ben: házikók Gyékényesen, Magyarország legtisztább vizű tava mellett!

Eladó sorba került két ikernyaraló Gyékényesen, Magyarország legtisztább vizű tava mellett. A 65 millió forintos ajánlat részletei izgalmasak, a képek pedig magukért beszélnek. Szilveszteri bulira akár barátokkal, rokonokkal összefogva már meg is kaparintható a 2×2 db házikó!

“Gyékényesen Magyarország legtisztább vizű tava mellett, 2 db Önálló házból álló téliesített (gázfűtés, napkollektor) ikernyaraló eladó. (2 x 2 db ház). A házak közös villany és gázórával rendelkeznek a vízórák szétválasztása szektoron belül folyamatban van. Egy ház 6 személy (4+2) elszállásolására alkalmas a kettő együtt 12 főre. A két légkondicionált, felszerelt, téliesített nyaralóépület mindegyike 2 db kétfős hálószobából, egy nappaliból,étkező-konyhából, egy földszinti fürdőből valamint egy emeleti wc-ből és előtérből áll. 

A nyaralóházak egy 2121 m2, parkosított térkövezett parkolóval körbevett telken állnak. Tartozik hozzá egy 30 méter széles saját partszakasz,lejáróval a tóra amely a szemközti étterem előtt található. A nyaralókhoz tartozik (közös osztatlan tulajdon 1/5 -öd része) egy önálló telken található teniszpálya ahol egyszerre két egymás melletti pályán lehet játszani. Kiváló választás befektetésnek, vagy üzleti célra is! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Gyékényesen innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?