25 millió körül is akad balatoni, víz közeli nyaraló a Déli-parton!

25 millió körül is akad balatoni, víz közeli nyaraló a Déli-parton!

Felújított, jó állapotú, a Balatonhoz relatíve közeli nyaralókat nézegettünk a Déli-parton. Aki azt mondja, hogy nincs elérhető áron ingatlan a magyar tengernél, az…téved! Jöjjön egy balatonszárszói és egy balatonkeresztúri apróság, 26 millió körüli áron!

A szárszói nyaraló részletei 

 

“Kizárólag nálunk! Balatonszárszó központjához közel, mégis csendes helyen kínálom megvételre ezt az azonnal birtokba vehető, felújított nyaralót. Az 1526 m2-es telken fekvő ház alsó szintjén nappali, konyha, fürdőszoba, emeleti részén pedig további egy hálószoba kapott helyet. További jellemzők: – 5 m2-es pince – szigetelt ház – aszfalt út – könnyen megközelíthető Kimondottan barátságos környezet, lakóövezet közvetlen szomszédságában. Bevásárlási, szórakozási lehetőségek, közintézmények, iskola, óvoda, orvosi rendelők, rendelkezésre állnak. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

A keresztúri nyaraló részletei 

 

“Balatonkeresztúron, a Balatontól és a hajókikötőtől 800 m-re, csendes zsákutcában egy 45 nm alapterületű, téglából épült, egyszintes, ikernyaraló felét (teljesen leválasztott), ami egy 228,5 nm-es telken található. Az ingatlanban a következő helyiségek lettek kialakítva: nappali + étkező, főzőfülke, egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és 3 kisebb méretű hálószoba. Az ingatlan részét képezi továbbá egy 7 nm-es nagyságú fedett terasz és egy fából készült kerti tároló. Víz, villany és csatorna bekötve, gázcsonk a ház előtt található. Kiváló választás azoknak, akik pihenni szeretnének, hiszen a nyaraló egy zsákutca végén található, csendes, nyugodt környezetben. Parkolni az udvaron belül, illetve az utcán lehet. […]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!