247,5 millióért lovas tanyája lehet Egyházaskozáron!

247,5 millióért lovas tanyája lehet Egyházaskozáron!

Eladó Egyházaskozáron egy vendégház, szálló és lovastanya komplexum. Az ár nem kevés, de hát 1200 négyzetméternyi beépített területért, egy hatalmas birtokért és a teljes berendezésért muszáj lesz a zsebünkbe nyúlni!

“A tulajdonos az elmúlt évtizedekben folyamatosan újította, korszerűsítette az Egyházaskozáron található, több lehetőséget magába foglaló szállót, mely mára kimagasló színvonalú, minőségi szolgáltatással rendelkező ifjúsági táborrá is vált. Minden szakhatósági engedély rendelkezésre áll a működéshez, mint a HACCP szabványnak megfelelő konyha és étterem. A 140 kényelmes ággyal rendelkező szállónak foglalkoztató helyiségei is vannak a gazdasági egységek és irodahelyiség mellett.  A személyzet számára külön apartmanok, illetve a tulajdonos részére különálló családi ház biztosítja az állandó lakhatást. 

 

A gazdasági egységekben található istálló, szénatároló, felszerelt kovácsműhely. A fűtést  fa aprítékkal működő kazán biztosítja. Az energiaellátást segítik a felszerelt napkollektorok, és a bevezetett 3 fázisú elektromos áram. Hidrofor rendszerrel működő saját kút is rendelkezésre áll a birtokon. Az eladási ár magába foglalja a  teljes berendezést. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!