1 milliárdért eladó Hegymagason a Boksay Pincészet!

1 milliárdért eladó Hegymagason a Boksay Pincészet!

Szent György hegy, Hegymagas: igazi álom helyszín az ingatlan vásárlóknak. Most egy valódi kuriózum és kincs került ki a piacra, a Boksay Pincészet ugyanis új tulajdonos után néz!

Az eladó Boksay Pincészet részletei 

 

“A páratlan szépségű Balaton Felvidéki Nemzeti parkhoz tartozó Szent György hegyen különleges adottságokkal rendelkező BORÁSZAT eladó. Az összesen 57 235 nm-en elterülő borászat a következő egységekből áll:

– 37.070 nm-es szőlő 

– 2021-es Olaszrizling telepítéssel

– 2.022 nm-es telken pince és teljes berendezése

– a pince felett szerkezetkész, szigetelt ház beépített nyílászárókkal, BALATONI ÖRÖK-PANORÁMÁVAL

 

1.057 nm-es telken borfeldolgozó épület és berendezési tárgyai, palackozó, címkéző + 1 lakóingatlan (belterület)1.053 nm-es belterületi telek 2022-ig érvényes építési engedéllyel 8.906 nm-es zártkert besorolású telken 2 db (6-6 fős) téliesített, hűtő-fűtő klímával rendelkező vendégház teljes berendezésével, szállás kiadáshoz szükséges engedélyekkel 7055 nm-es telken 2 önálló épület pincével – Részben műemléki jelentőségű területen. A meghirdetett ár tartalmazza a szőlőtermesztéssel és feldolgozással, tárolással kapcsolatos ingóságokat is. (berendezéseket, gépeket, járműveket, meglévő bor és borpárlat készletet, stb.) […]”

 

A birtok története

 

“Az eredetileg az 1860-as években épült Boksay (Pincészet) Vineyard butik egy díjnyertes családi vállalkozás a nyugat-magyarországi Badacsonyi Borvidék szívében. A Vineyard a Szent György-hegy déli oldalán, a Balatontól északra található. A talaj vulkanikus, éghajlata szubmediterrán, napos és védett az északi szelektől. A Boksay Szőlőbirtok nem a mennyiségre, hanem a bor minőségére koncentrál; és céljuk, hogy felhívják a figyelmet az e vidékről származó borok egyedi ízeire.” olvasható a borászat honlapján

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Boksay Pincészet ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?