Szerelem! Egy kaposgyarmati álom-lak, 10 millióért!

Szerelem! Egy kaposgyarmati álom-lak, 10 millióért!

Igazi békebeli, falusi hangulat, nyugalom és csend, egyszerűség és tökéletesség! Avagy egy fantáziadús, 94 négyzetméteres kaposgyarmati családi ház keresi új tulajdonosait!

“Kaposvártól csupán 18 km, a Zselici dombok között 94 m2-es, akár azonnal is költözhető kaposgyarmati családi ház eladó. A lakóházban 3 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba-wc, kamra helyiségek találhatóak, a fűtése gázkonvektorokkal és cserépkályhával, illetve kályhákkal megoldott. Az udvarban garázs 1 személyautó részére, kisebb gazdasági épületek, valamint egy hangulatos nagyon jó pince találhatóak. Telek: 1.466 m2 (77) Irányár: 10.200.000.- Ft

Amennyiben a kaposgyarmati ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hivatkozzon a 77. számú ajánlatra! Irodánk címe: 7400 Kaposvár Irányi D. u. 9. Telefonszám: +36 82 494 218, vagy mobilon +36 30 9895 888 Boldizsár Balázs, +36 30 348 2784 Nieselberger Balázs, E-mail: info@bold-ing.hu”

További részletek és fotók a kaposgyarmati házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

A faluról és a somogyi helyszínről

“A Zselic gyöngyszeme. A szülőhelyükhöz ragaszkodók így is nevezik Kaposgyarmatot, ezt az apró, erdőkkel körülölelt virágos falut, amely a megyeszékhelytől, Kaposvártól mindössze 17 kilométerre található. E vidéken szívesen látnak minden vendéget, a táj kirándulásra és táborozásra kiválóan alkalmas. Az erdőket a másutt ritkán előforduló ezüsthársas-bükkösök alkotják, de megtalálható a gyertyános-kocsánytalan tölgyes fatársulás is, melynek alját tavasszal tarka virágszőnyeg borítja. A kaposgyarmati turista sétája nyomán lépten-nyomon védett növényekre és állatokra bukkan: kora tavasszal májvirág, kankalin és berki szellőrózsa virít, majd a tavaszi lednek, a keltike, a madársisak nyílik, a vízpartokon mocsári nőszirom sárgállik. A természet e szépségét a faluban sem kell nélkülözni, a helybéli asszonyok a virágpalánták százait ültetik ki minden tavasszal a házak elé és a közterekre. Ennek köszönhetően már többször is eredménnyel vettek részt a Virágos Magyarországért mozgalomban, nyereményeik nyomán mindig újabb díszfákkal, cserjékkel gyarapodtak. Nem csoda, ha a városvédő tevékenységéről ismert Ráday Mihály is filmet forgatott Kaposgyarmaton.” olvasható a település hivatalos honlapján.

Tipp mindenkinek, kaposgyarmati ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?