Jöjjön a főváros legkülönösebb lakása…

Jöjjön a főváros legkülönösebb lakása…

Kicsit lakás, kicsit falusi ház, kicsit csárda. Mi az? A főváros legkülönösebb, eladó lakása az V. kerület szívéből! Meglepő fotók!

Részletek a legkülönösebb fővárosi ingatlan kapcsán

 

“Egyedi, felújított, fiatalos! Eladó, az 5. kerület elegáns éttermekkel és üzletekkel teli belvárosában, az ELTE és a Corvinus egyetem kereszttüzében, egy 20 nm alapterületű + 8 nm galériás, egyedileg tervezett, minden igényt kielégítő, teljes körűen felújított, berendezett, fiatalos hangulatú ingatlan!” 6+ fotó, biztos, hogy nem tucat jeligére posztunkban!

00

01

01a

02

03

További képek és részletek a legkülönösebb lakás kaocsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Korábbi esélyesek a “legkülönösebb” cím kapcsán!

 

Furcsa alaprajz, különálló házikó egy bérház udvarán, elképesztő galéria megoldás, szokatlan anyaghasználat és egy legkülönösebb és megrázóbb hirdetési szöveg: mind-mind jelöltjei a fenti címnek. Mi eddig is és továbbra is úgy hisszük, nincs rossz vagy reménytelen ingatlan. De tény, érdekes kihívások és kiindulási pontok léteznek.

A fővárosi, különálló házikó külön helyet töltenek be a szívünkben, de talán az anno “szétlopott kastély maradvényaiként” az oldalon felbukkanó hirdetés viszi még mindig a pálmát a legkülönösebb kategóriában.

“A Simay-Holczer-kastély Székesfehérvár-Kisfaludon található. A kastélyt az 1900-as években építették, romantikus stílusban. Feltehetőleg Adamek Ferenc mérnök tervezte. Sajnos szorgos kezek a kastély minden mozgatható elemét elvitték, gyakorlatilag a falak állnak csak. Különlegessége a homlokzat két végében található 2 bástya.” szólt anno a felhívás.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?