Határőr út, zöldövezet, különös alapanyag

Határőr út, zöldövezet, különös alapanyag

A hegyvidéki Határőr út izgalmas, hosszan futó utcája a budai kerületnek. Egy érdekes lakásra bukkantunk, egyedi adottságokkal, amelyből talán még a mostani állapotnálk is többet ki lehet hozni!

A Határőr úti lakás konkrétumai

A János korhától egy érdekes kanyarral a Városi kaszálóba futó, hossz budai utcán sok-sok felfedezni való részlet található. A Határőr út talán nem tartozik a XII. kerület legismertebb területei közé, de aki szereti Budát, biztos, hogy beleszeret a sok arcú területbe.

“Kissvábhegyen, zöld környezetben, egyedi fűtéses, délnyugati fekvésű, jó állapotú lakás, terasszal, kevés lakásos társasházban. A Határőr úti lakásba lépve egy tágas közlekedőbe érkezünk, innen közelíthetjük meg a közel 16 nm-es szobát, mely rendkívül világos és csendes, nagyméretű ablakai a kb 7 nm-es, saját teraszra tekintenek. A közlekedőből továbbhaladva érhetjük el a konyhát, az ablakos, kádas fürdőszobát, valamint a külön wc-t.

Közlekedését tekintve is kiváló adottságokkal rendelkezik, A Határőr úttól 3 perces sétával elérhető a 21, 21/A és a 212 busz vonala, amellyel pár perc alatt elérhetjük a Széll Kálmán teret és a Déli pályaudvart. A közelben találunk több népszerű, neves oktatási intézményt is.”

További fotók és alaprajz a Határőr úti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?