Pecsételjen az asszony hátsójára a saját vasútállomásán!

Pecsételjen az asszony hátsójára a saját vasútállomásán!

Megvan az ominózus Menzel jelenet, amelyben az egyszeri csehszlovák vasutas némi fogócskázás után az asztalra fektetett fiatal lány combjára és fenekére pecsételget? Ha kamaszként látta a Szigorúan ellenőrzött vonatokat, biztos, soha nem felejti el a gyér lámpafényben előadott játékot. Most a saját állomásán kiélheti ezt a fantáziáját! Ráadásul csak 15 milliójába fog kerülni!

Sörgősen eladóvá vált a rácalmási régi vasútállomás és a körülötte fekvő 5749 nm nagyságú telek.

A vasútállomás két nagy épülete egyidős a vasúttal. A régi állomásépület HÉV III. osztályú típusépület volt.

A forgalmi épület földszintjén két váróterem, pénztár és forgalmi iroda, az emeleten pedig a forgalmi szolgálattevő lakása volt.

A vasútvonal 1950-ig változatlan nyomvonalon haladt. Ekkor a Dunai Vasmű és Dunaújváros építése miatt a pályát 800 méterrel eltolták a Schneider tanyától (most a Szabó féle pálinkafőző) a Ménes majorig. Jelenleg az állomás épülete elhanyagolt, lakatlan.

pecset

Minthogy az épület állaga a jelen állapotban folyamatosan romlik, az ingatlan eladása sürgetővé vált. Az épület felújítva viszont jelentős értéket képvisel mind műemlék-szempontból, mind a tulajdon többféle hasznosíthatósága miatt.

Bors_07.07a

Minket mondjuk továbbra is a lehelgetős-pecsételős eshetőség érdekel a legjobban. 15 millió forint az ilyen gyönyörökért aprópénz.

További képek az állomásról az ingatlanbazár.hu oldalán!