Élet Pannonhalmán, kislakás áráért, 73 nm-en, vadonatúj falak között?

Élet Pannonhalmán, kislakás áráért, 73 nm-en, vadonatúj falak között?

Igen! Jönnek ugyanis Pannonhalmán az új kor új, modern “ízei”, az újépítésű, panorámás társasházak! Szerelem település, és egy elgondolkodtató ajánlat.

Élet Pannonhalmán, 2021-es színvonalon!

Az Apátság tövében, Pannonhalmán új befektetés vette kezdetét. A modern társasházak pedig, hacsak látványtervek fotóin, de elérhetőek. A kínálatunkban talált, 73 nm-es lakás ára egyébként meglepően kedvező. Jó minőségű kivitelezés esetén  úgy fest,  27+4 millió forintért fantasztikus életet kezdhetünk, ezen a csodás településen!

“Pannonhalmán, az Apátság szomszédságában, új építésű 72,69 m2-es, nappali + 3 szobás erkélyes, első emeleti panorámás lakás eladó. A hat lakásos társasház 30 cm-es tégla falakkal, 15 cm hőszigeteléssel, 3 rétegű, fa nyílászárókkal épül. A házban földszinti kertes és emeleti erkélyes lakások közül választhat. Az ár tartalmazza a gépkocsibeálló, és a tároló árát is! Az ár emelt szintű fűtés kész ár, átadás időpontja: 2021.tavasz Az ingatlan csak kulcsrakész állapotban vásárolható meg! A kulcsrakész befejezés költsége: 4 M Ft

További képek, alaprajzok és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Pannonhalmán innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?