Ön felismeri, melyik Ferenciek tere közeli giga ingatlant árulják 4,7 milliárdért?

Ön felismeri, melyik Ferenciek tere közeli giga ingatlant árulják 4,7 milliárdért?

“Budapesten Ferenciek terétől 3 percre, könnyen és gyorsan megközelíthető 2200 nm-es ingatlan eladó.” De melyik? 15 fotó és némi támpontul szolgáló leírás, amely segíthet a házi nyomozásban!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 4.700.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Üzlethelyiség
  • Alapterület: 2200 nm
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

Leírás

Befektetők álma! Budapesten Ferenciek terétől 3 percre, könnyen és gyorsan megközelíthető 2200 nm-es ingatlan eladó. 2014-ben épült a mai követelményeknek megfelelően pince + 3 szinten. Az épületben 6 db lift került beépítésre.
Pince szinten: borterem, előadóterem, hűtőkamrák, öltözők, teher- személy liftek, előkészítők, raktárak találhatóak.
Földszint, 1. emelet, 2. emelet itt több helyiség található: liftek, vendégtér, önkiszolgáló tér, mosdók, ruhatár, konyha, közlekedők, üzlethelyiségek, irodák, előadótermek.
02
Központilag megoldott a fűtése és hűtése az épületnek. Befektetők számára  igéretes lehetőséget kínál ez a kifogástalan épület, ami széles választékát kínálja vállalkozások terén is. Ez mellett az építmény még bővithető. Az épület közvetlen közelében posta, üzlethelyiségek, étteremek működnk, jelentős a gyalos forgalom. Többféleképpen hasznosítható, igény szerint könnyen átalakítható, jól látható és megközelíthető helyen lévő kereskedelmi ingatlant keres, amelynek az értéke folyamatosan emelkedik.”
00
00a
03
03a
További képek az ingatlanbazar.hu oldalán!