Mindenki dobjon el mindent: itt van az év lakása! És csak 79,9 millióba kerül!

Mindenki dobjon el mindent: itt van az év lakása! És csak 79,9 millióba kerül!

Nyilván a “csak” szócskát a luxus kinézethez és elemekhez, valamint az alapterülethez és az elhelyezkedéshez képest értjük. De bárhogyis, ez az ingatlan egyszerűen lenyűgöző! Különleges lakás, magasemeleten, terasszal a VI. kerületben és egy személyes hangvételű hirdetés!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 79.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 107 nm
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 5
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Ha unja a hétköznapi lakásokat és valami különlegesre vágyik, akkor van egy jó ajánlatom Önnek! Engedje meg hogy bemutassam ezt a semmilyen téren se hétköznapinak mondható ingatlant a város szívében a Teréz körúttól néhány percnyi sétára.
Ez a 107 nm-es, belső kétszintes ingatlan egy gyönyörűen felújított polgári épület legfelső emeletén helyezkedik el. Elvehetetlen térérzettel, kilátással, napfénnyel, magaslati levegővel.
Tégláig lebontott, majd onnan újraépített teljes műszaki és esztétikai felújításon átesett ingatlan alsó szintjén, nappali és 3 különnyíló hálószoba található, két mellékhelyiség, fürdőszoba és teljesen új méretre készült beépített és gépesített konyha. A helyiségek mindegyike természetes fénnyel és szellőzéssel ellátott, ugyanis az összes helyiség ablakos. Eddig sem hétköznapi a kialakítás, de a nappaliból megközelíthető az igazi bónusz! Egy felső szint, mely meghitt kuckó lehet bárkinek. Külön mellékhelyiséggel és fürdővel, mély beépített gardróbszekrényekkel rendelkezik, így más bútor felesleges a szinten. A tetőszintben lévő 5nm-es terasz pedig a reggeli kávé elfogyasztására ugyanúgy tökéletesen megnyugtató hangulatot ad, mint a lenyugvó nap látványa egy fárasztó nap után.
Az egész ingatlan kellemes hangulatú, berendezett. Ide tényleg csak a bőröndjét kell hoznia.
A rossz hírem az, hogy csak egy ilyen lakás van. A jó hírem pedig az, hogy ha ezt a hirdetést elolvasta, akkor még van esélye, hogy az Öné legyen! Ha időben szól…
01
02
02a
03
04
04a
05
06
07
08
08a
09
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!