Egyértelműen külföldieknek készült, de azért mi is használnánk: egy II. kerületi lakás a Varsányi udvarban

Egyértelműen külföldieknek készült, de azért mi is használnánk: egy II. kerületi lakás a Varsányi udvarban

A 75 milliós, 67 nm-es szépség kapcsán a hirdető elmondja, exkluzív felújításon esett át. A lakberendezési megoldások alapján Airbnb, esetleg hosszútávú, külföldieket célzó kiadásra gondoltak az alkotók, amikor a modern, játékos belső tereket kialakították. Mi szeretjük a látványt, a környéket és az ingatlan adottságait meg persze végképp. A kérdés persze az, az átlag magyar vásárló mit kezd a dizájnnal? 

“Vízivárosban, a Széna tér közelében, a Varsányi udvarban kínálunk megvételre egy karbantartott, LIFTES házban 67 nm-es, 3 szobás, FRANCIA ERKÉLYES EXKLUZÍVAN FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT lakást egy szép állapotú házban. A fényképeken a JELENLEGI KULCSRAKÉSZ állapot látható, és nem referencia fotók! A lakás AZONNAL BEKÖLTÖZHETŐ!!!

00c
A felújítás megtervezése során mindenkor elsődleges szempont a jelenkor minőségi elvárásainak megfelelő műszaki tartalom és az igényes belsőépítészeti megoldások alkalmazása. Ezen elvárásoknak felel meg a hangulatvilágításokkal kiegészített, letisztult formavilágot tükröző kialakítás, az egyedi tervezésű beépített konyhabútor, valamint a kiváló minőségű burkolólapok, és az igényes szaniterek használata. Tartozik a lakáshoz egy kb. 3 nm-es saját tároló. Az ingatlannak ideális mind autóval, mind tömegközlekedéssel való megközelíthetősége. A 4-6-os villamos, továbbá több busz megállója 2 perces közelségben.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 75.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 67 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Központi fűtés

00

00a

00b

01

01a

01b

02

04

További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!