Mintha Spanyolországban ébredne: egy lakás a a Marina parton!

Mintha Spanyolországban ébredne: egy lakás a a Marina parton!

Mediterrán hangulat, vízpart, panoráma, kilátás! Mi kell még a kellemes, fővárosi élethez a Marina parton? 100 nm-es tetőterasz és 109 millió forint!

“XIII. kerületben, a Marina parton, Dunai panorámás, 100nm-es tetőterasszal az Úszódaru utcában 24 órás portaszolgálattal rendelkező, 2009-es építésű, 7 emeletes társasház 6. emeletén eladó, egy egyedi kialakítású 81nm-es, 3+1 szobás, napfényes, jó elosztású ingatlan.

A fényárban úszó lakás kifejezetten csendes, minden helyisége a kényelmes előszobából közelíthető meg, a tágas amerikai –konyhás-nappaliból jutunk a saját csendet, nyugalmat nem zavaró 100 nm-es tetőteraszra, a két kisebb terasz a nappali Ny-i, illetve a hálószoba K-i oldalán található. A konyhabútorozott, gépesített, a nagyméretű fürdőszoba kádas, az illemhelyiség külön található, kézmosóval kialakított. A Marina parton található ingatlan fenntartási költsége kedvező, közös költség alacsony, a társasház földszintjén konditerem működik. A tehermentes ingatlanhoz tartozik egy teremgarázs hely, mely opcionálisan megvásárolható, ára: 5 millió Ft. Megközelíthető a 15-ös busszal, a kék metrótól pár percre.”

A Marina part projekt

“Ötcsillagos élmény, otthon. A Duna-parton.” szlogennel várják még mindig a víz közelébe vágyó fővárosiakat. Budapest népszerű XIII. kerületében, a Margitsziget és a Népsziget között található az előkelő, 48 lakásos Marina Bay, amely az egyik központi elemét alkotja a Marina Parton lévő ingatlanok exkluzív világának.

A kiveitelező Autóker ” korábbi, befejezett és értékesített projektjei között szerepel a Marina Part, Cézár Ház, Kleopátra Ház, Római Kert, Heléna Ház, Léda Ház, Szinyei Merse utcai Ház, Király Udvar és a Gozsdu Udvar is. Zöld övezetek, belső kertek, játszóterek, valamint szabadidős helyszínek kialakításával az Autóker minden beruházásnál nagy figyelmet fordít a megfelelő környezet kiépítésére, hogy ezzel is nyugodt és zavartalan kikapcsolódást biztosítson a lakóknak.” olvasható a Marina projekton sorakozó befektetés honlapján.

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat’?

További részletek, fotók és alaprajz az eladó Marina parton található lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!