Impozáns “indusztriális” hangulat a Budai Várnál

Impozáns “indusztriális” hangulat a Budai Várnál

Világos luxus lakás, élhető alapterülettel, magas, de érthető áron az I. kerületben eladó. Képek és információk a 94, 9 milliós ingatlanról, most a blogon!

És lőn világosság!

“Elegáns, világos luxus okos otthon a Budai Vár mellett! I. kerületben, a Lovas utcában található, ez a teljes körűen felújított, 68 m2 alapterületű, tágas terekkel rendelkező luxus lakás.

A felújítás során ügyeltek a színvonalas kivitelezésre, így a szaniterek, a burkolatok, a nyílászárók és a fűtésrendszer is magas minőségben került kialakításra, valamint elegáns letisztult bútorokkal tették színesebbé az ingatlant. A világos okos otthon, így távvezérléssel, akár egy mobiltelefonról is szabályozható a fűtés (Nest okos termosztát). Klíma: álmennyezetbe integrált légcsatornázott prémium megoldással. Ebből adódóan nem érződik, hogy működnek, nincs se hangja, se érezhető légmozgás, cserébe sokkal jobb és hatékonyabb, mint pl. a falhűtés, hiszen a hűtés mellett párátlanít is és levegőt szűr, nagy melegben és sok személy esetében is hatékony, erős és hangtalan.

A világos ingatlan Budapest I. kerületének egyik legkülönlegesebb utcájában található, közvetlen a Budai Vár fala mellett. Elhelyezkedéséből adódóan zöld, csendes övezet, de mégis Buda epicentruma. A Vár szomszédsága és a központi elhelyezkedés miatt a bevásárlás, éttermek, múzeumok, Tóth Árpád Sétány, Halászbástya, Mátyás Templom, Vérmező, közlekedés 1-2 perc sétával elérhető, a belváros gyalog kb. 20 perc, autóval 5 percen belül megközelíthető.”

 

Világos információk, mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat’?

További részletek, fotók és alaprajz az eladó, világos lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!