Két apróság a VIII. kerületből 25 millióért és alatt!

Két apróság a VIII. kerületből 25 millióért és alatt!

Egy 27 és egy 20 nm-es, teljeskörűen felújtott – vagy épp felújtás alatt álló – lakás keresi-várja új tulajdonosát. Mondd, te mit választanál? 

Budapest, VIII. kerület , Somogyi Béla utca, 20 m2, 25 500 000 Ft

“Palotanegyedben frissen felújított lakást szeretne venni? Ahová csak a bőröndöt kell magával hoznia? Eladó a Somogyi Béla utcában ez a felújítás alatt lévő, 1. emeleti, könnyen kiadható 21 nm-es lakás! Nagy belmagasságának köszönhetően kialakításra került egy 9 nm-es galéria. Az ingatlan tehermentes és a felújítás után azonnal költözhető! A lokáció tökéletes, a közelben számtalan közlekedési eszköz, egyetemek, stb. A képek referencia munkák a tulajdonos előző munkáiból.”

00

00a

00b

01

 

VIII. kerület, Budapest, 27 m2, 23.900.000 Ft

“BEFEKTETÉSRE GYORSAN KIADHATÓ, FELÚJÍTOTT DESIGN LAKÁST KERES? VIII. kerületben Alföldi utcában kínálom bérbevételre ezt a 15 m2-es alapterületű +12 m2-es álló galériával rendelkező, utcai nézetű, elektromos fűtéses, félemeleti, lakberendező által megálmodott, teljeskörűen és igényesen FELÚJÍTOTT DESIGN lakás TELJES BERENDEZÉSSEL a bútorok/gépek benne vannak az árban! A ház átlagos állapotú, de a külső homlokzat felújítása most fejeződött be. A teljes berendezés bűtorok, hűtő, szagelszívó, beépített sütő és főzőlap illetve egy ágy az ár részét képezi! Használati megosztással eladó, megvásárolható akár külön vagy egyben a mellette levő lakással!”

02

02a

02b

03

04