Fél milliárdos ház, erős arculattal – vajon piacképes?

Fél milliárdos ház, erős arculattal – vajon piacképes?

A 2012-es Év belsőépítésze díj nyertese(i) munkáját dicséri az alábbi piliscsabai otthon. A ház nyilván vagy vonz, vagy taszít, ízlés kérdése, tudjuk ezt jól. A kérdés számunkra inkább az, ki költ 550 milliót egy “kész” ingatlanra, főként ilyen hangsúlyos design elemekkel? Vagy csak mi nem értjük a gazdagokat?

A 300 nm-es, 3 emeletes, 3 háló- és fürdőszobás otthon feltehetően már első ránézésre is megosztó lehet. A tágas terekkel operáló luxus ingatlan érdekesen egyensúlyozik a feminin és maszkulin energiák megjelenítése között. Amennyiben a hirdetésben szereplő díjnyertes tervező(k)re történő utalás igaz, ezt az otthont bizony gondos női kezek tervezték.

mil

mil1

mil2

mil3

mil5

Talán mindegy is, hogy szubjektív mérlegünkön hová helyezzük el a látványt. A kérdés továbbra is az: ki lehet a célközönség egy ilyen hirdetés kapcsán? Mert hogy mindenre van kereslet, az nem vitás. De mi őszintén nem tudjuk, ki lesz itt a befutó.

Ha van tippje, vagy nálunk lényegesen jártasabb a multimilliomosok gondolkodásában, írja meg kommentben, kié lesz vajon a “fém és golyóálló nyílászárókkal” is felszerelt családi ház. Köszönjük!

mil4

További számos, lenyűgöző kép a piliscsabai otthonról az Ingatlanbazár.hu oldalán!