Erkély teszi a lakást: egy XIII. kerületi, kis erkélyes szépség

Erkély teszi a lakást: egy XIII. kerületi, kis erkélyes szépség

Nem biztos, hogy ettől a lakástól fog bárki hanyatt esni, de vannak azok a hirdetések, amelyek egy-egy eleme egyszerűen annyira jó, hogy muszáj kattintani. A most következő, angyalföldi, erkélyes ingatlan a hangulatos kilátás vonalon fogott meg minket, a minimális átalakítás és személreszabás kapcsán pedig azonnal beindult a fantáziánk. És önnek?

Részeletek erkélyes lakás rajongóknak

 

“AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI+ HÁLÓS ERKÉLYES LAKÁS GARÁZZSAL! XIII.Angyalföldön, a Jász utca-Zsinór utca kereszteződésénél eladó 2018-as építésű , 31 lakásos liftes társasházban , 38 m2, amerikai konyhás nappali+hálós , belső kertre néző, első emeleti csendes, ERKÉLYES lakás. Az épület kiváló minőségben készült, megbízható, erős referenciákkal rendelkező beruházóval. A lakásra az igényes kivitelezés, letisztult stílus és a sok napfény jellemző. Az amerikai konyhás nappali csendes belső,kertre néz, délnyugati tájolású. A konyha teljes körűen gépesített. Bukó-nyíló 2 rétegű hő,és hangszigetelt nyílászárók redőnnyel is fel vannak szerelve. A helyiségek méretei: amerikai konyhás nappali 19,01, szoba 7,91 m2, fürdő WC 3,98 m2, előszoba 6,70 m2, erkély 2 m2. Az erkélyes  lakáshoz kötelezően megvásárolandó külön helyrajzi számon lévő , 14 m2 teremgarázshely is,melynek ára 4,5 MFt.”

További képek és részletek az erkélyes lakásról ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?