Egyszerűen érthetetlen: senkinek nem kell az ország egyik legjobb háza, 6 tóval?

Egyszerűen érthetetlen: senkinek nem kell az ország egyik legjobb háza, 6 tóval?

Immár 4 éve figyeljük az ingatlan sorsát, azonban még mindig nem talált gazdára a csodálatos terület és a figyelemre méltó ház. Nyilván az ár lehet a probléma, de megértjük a tulajdonost, mi sem adnánk feltétlenül kevesebbért a szépséget. A vételi ár összege egyébként 305 millió forintról 216,65 millióra csökkent, úgyhogy egyre inkább megéri lecsapni a ritka természeti kincsre és a luxusvillára (2 éve 250 millió volt a köztes ár)! Vajon kié lesz az ingatlan? És mikor?

“Most már 700 ezer euróért megkaphatja a City Cartel kínálatában ezt a Győr közelében fekvő, 6 saját tóval körülölelt, bővizű patak mentén elterülő, 16 hektáros birtokon álló luxusvillát! Sőt, igény szerint a terület már felosztható! A legnagyobb tavat behatároló terület a villával és a patakparttal együtt már 550 ezer euróért az Öné lehet, a hozzá tartozó maradék földrészlet pedig egy éven belül 150 ezer euróért megvásárolható! A hihetetlenül szép, festői környezetbe épült keresztstruktúrás házból az égtáj minden irányába lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhet minden évszakban, az év minden napján.

A csendes vizű tavakon csónakázhat, horgászhat, és közvetlen közelről csodálhatja az élő természet minden rezdülését! Itt a kiváló alkalom, váltsa valóra legmerészebb álmait, és éljen saját birtokán, ahol a szó szoros értelmében a maga ura lehet.A birtoknak saját fúrt kútja és szennyvíztisztító telepe van, a környék rendkívül biztonságos, csendes, de a városba is könnyen bejuthat, sőt, a határ közelsége miatt Bécs is csak egy karnyújtásnyira van az autópályán.”

kisalfold_04-26a

kisalfold_04-26b

További képek és rengeteg információ az eladó családi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!