A ház 6 tóval még mindig eladó! Most 55 millióval kevesebbért.

A ház 6 tóval még mindig eladó! Most 55 millióval kevesebbért.

2015. májusában már írtunk a Győr melletti, igazán gusztusos birtokról és a kellemes kinézetű, rajta fekvő házról. Az ár akkor 305 millió forint volt. A közel másfél év alatt azonban erősen csökkent az ár. A terület viszont még mindig gyönyörű!

A 300 nm alapterületű, nádfedeles csodaház és a körülötte fekvő, egyedi birtok, melyen 6 tó is megtalálható, már több, mint egy éve nem kelt el. A korábbi 305 millió forintos irányár helyett azonban most akár 250 millióért megvásárolható.

Most már 800 ezer euróért megkaphatja a City Cartel kínálatában ezt a Győr közelében fekvő, 6 saját tóval körülölelt, bővizű patak mentén elterülő, 16 hektáros birtokon álló luxusvillát! Sőt, igény szerint a terület már felosztható! A legnagyobb tavat behatároló terület a villával és a patakparttal együtt már 650 ezer euróért az Öné lehet, a hozzá tartozó maradék földrészlet pedig egy éven belül 150 ezer euróért megvásárolható!

to

to1

to2

to3

to4

to5

A hihetetlenül szép, festői környezetbe épült keresztstruktúrás házból az égtáj minden irányába lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhet minden évszakban, az év minden napján.

A csendes vizű tavakon csónakázhat, horgászhat, és közvetlen közelről csodálhatja az élő természet minden rezdülését! Itt a kiváló alkalom, váltsa valóra legmerészebb álmait, és éljen saját birtokán, ahol a szó szoros értelmében a maga ura lehet.

A birtoknak saját fúrt kútja és szennyvíztisztító telepe van, a környék rendkívül biztonságos, csendes, de a városba is könnyen bejuthat, sőt, a határ közelsége miatt Bécs is csak egy karnyújtásnyira van az autópályán.”

További részletek a csökkent ár mellett kínált birtokról az ingatlanbazar.hu oldalán!