Egy elképesztő kincs: a jelenlegi tulaj talán nem is sejti, mije van!

Egy elképesztő kincs: a jelenlegi tulaj talán nem is sejti, mije van!

Győrött, a belváros romantikus-patinás, műemléki épületekkel szegélyezett területén áll egy izgalmas, modern társasház. Az esztétikus kiszögellésű, szalagfolyosós, 80-as évekbeli épületben most egy zseniális lakást valaki el akar adni. Az ár nem csekély, szerintünk azonban az ingatlan értéke és lehetőségei még annál is jobbak, mint azt első ránézésre, a képek alapján gondolnánk…

“A 75 nm-es, 2 szobás téglalakás egy, a nyolcvanas években épült modern társasház utcafronti részén található, melyet erkély vesz körül. Mind a két szobából csodás kilátás nyílik a sétáló utcára és a körülötte elhelyezkedő belvárosi épületekre.

A 2014-es évben a konyha és a fürdőszoba fel lett újítva, a burkolatok a víz és a villamos vezetékek is ki lettek cserélve.

A megadott ár tartalmazza a teljes bútorzatot, így kiválóan alkalmas befektetésnek is, hiszen szinte azonnal költözhető és gyorsan kiadható!”

kisalfold_11-11a

A mi víziónk ebbe a csodás, napfényes térbe teljesen más bútorzatot lát bele, alkalmazkodva a ház játékos vonalaihoz, a modern felfogáshoz. Úgy véljük, hogy tiszta lappal indulva, jól átgondolt átalakítással olyan befektetéshez juthat egy szerencsés, amiből elég tisztességesen eléldegélhet.

Drukkolunk a jelenlegi és a jövőbeni tulajdonosoknak is, hogy az adás-vétel mindenki megelégedésére szolgáljon. Leginkább pedig annak szorítunk, hogy egy igazán izgalmas, exkluzív – nem feltétlen vagyonokból összehozott! – tér születik meg hamarosan a győri Kazinczy utcában.

kisalfold_11-11

kisalfold_11-11b