Biatorbágyi házért rajongunk. A kategória: 200 millió alatti szépségek!

Biatorbágyi házért rajongunk. A kategória: 200 millió alatti szépségek!

200 millió forint alatti házakat nézegettünk Pest megyében. Ez a zseniális, biatorbágyi otthon épp a kedvencünk. És önnek?
“Biatorbágy előkelő negyedében, Bia városrészben eladóvá vált, egy impozáns, kétszintes, duplakomfortos családi ház, alacsony rezsiköltséggel. Az önálló családi ház, egy csendes, aszfaltozott utcában épült, a hozzá tartozó telek mérete 557m2. A család életterét a tágas, kandallóval ellátott, amerikai konyhás nappali, étkező, a földszinten egy 24m2-es szoba, 1 kádas és 1 zuhanyzós fürdőszoba, az emeleten további 5 hálószoba, valamint 1 kádas fürdőszoba biztosítja, a házhoz zárt garázs és fedett terasz is tartozik. A ház nullás áramszámlával rendelkezik, a 7kw teljesítményű, 24db napelemnek köszönhetően, teljes rezsiköltsége, mely a gáz, víz és csatornadíjat tartalmazza, összesen 30.000,-Ft, Az áramszolgáltatóval kötött szerződés szerint a tulajdonosnak visszatérítés jár a megtermelt energia éves elszámolása után.

 

Biatorbágyi részletek 

 

A ház 1995-ben épült, 2003-ban bővítésre, 2020-ban pedig felújításra került. Legfontosabb jellemzői, a minőségi kivitelezés, tágas terek, nagy belmagasság és a kényelmes lépcsőház. Kiváló tájolásának és átgondolt tervezésének köszönhetően egész nap fényárban úszik. Fűtéséről új, Vaillant cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal, valamint a nappaliban található kandalló és a helyiségekben elhelyezett 5db inverteres, hűtő-fűtő klíma. A ház riasztóval ellátott, a kellemes hőérzetet, pedig minden évszakban a 12cm-es szigetelés biztosítja A kert gondozott, parkosított, a nyári pihenést kerti kemence és grillsütő teszi még hangulatosabbá, a kinti eszközeinknek pedig kerti tároló ad helyet. […]”

További 200 millió alatti, Pest megyei szépségek az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?