Egy 175 milliós balatongyöröki finomság

Egy 175 milliós balatongyöröki finomság

A 175 millióért kínált, balatongyöröki zártkerti ingatlan helyszínét, kitettségét és állapotát tekintve biztos, hogy sokak számára tetszetős lesz. A jelenleg 178 darabos Zala megyei nyaraló kínálatból nekünk ez a kedvencünk. És önnek?

“Balatongyörök Zala megyében, a Balaton északi oldalán található, a Keszthelyi- és a Szigligeti-öböl által határolt földnyúlványon helyezkedik el. A település külterületi részén, Becehegyen kínálok megvételre körpanorámás nyaralót és présházat. 

 

A balatongyöröki ingatlan részletei

 

A két Helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan csak egyben eladó. A két szomszédos telek összesen 2011 nm alapterülettel rendelkezik . A nagyobb telken , az 1980-as években téglából épült ,statikailag jó állapotú , háromszintes nyaraló található. Az épület teljes körű felújítást igényel, közművek bevezetve, csatorna nincs. A felújításhoz látványterv is rendelkezésre áll. A kisebb , 435 nm- es telken 2x 80 nm alapterületű romos présház található, ami igény esetén újjáépíthető. A telkek bármely pontjáról, mesés panoráma tárul elénk. Az ingatlan zártkerti besorolása miatt kifüggesztés köteles. Gondozott szőlő ültetvények ,pincék, nyaralók környezetében kiváló befektetés akár állandó lakhatásra, akár csak ha a mindennapi rohanás után egy kis nyugalomra vágyik a lélek. .

 

Balatongyörök és környéke a balatoni régió egyik legszebb része. A Szépkilátóhoz érve elénk tárul a Tapolcai-medence, a Szent György-hegy, Szigliget, a badacsonyi bazalt orgonák, Balatongyörök bájos panorámája. A látvány lenyűgöző és mindenkit maradásra késztet. […]”

További eladó megyei nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, balatongyöröki ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?