Airbnb-ből hosszútávú kiadás? XIII. kerületi albérletek, fél havi kaucióval, takarítónővel!

Airbnb-ből hosszútávú kiadás? XIII. kerületi albérletek, fél havi kaucióval, takarítónővel!

Valami hasonlóról beszéltünk korábbi, Csak pozitívan! #5 – Ha lakást bérelne, most jól járhat anyagunkban. Bár arra nem számítottunk, olyan ajánlatra bukkanunk, ahol még a takarítást is leveszik a bérlő válláról. Nézzen szét néhány teljeskörűen felújított, kiadásra szánt, szállodai szolgáltatásokkal tarkított lakásban, Angyalföldön!

Stúdió lakás fél havi kaucióval akár hónapokra is, 135 000 Ft Budapest, XIII. kerület , Angyalföld Városrész, Országbíró utca 44-46

“Új építésű, 38 m2- es felszerelt és berendezett Stúdió lakás szállodai szolgáltatásokkal kiadó a 13. kerületben. Bérleti díj: 135.000 Ft/ hónap. Fix rezsi: 25.000 Ft/ hónap, mely tartalmazza a víz, villany, fűtés, 150 csatornás tv, internet díját.

03

Közös költség: 30.000 Ft/ hónap, mely az épülettakarításon felül tartalmazza a lakás heti takarítását, törölköző és ágynemű cserét, 24 órás Recepció szolgálatot, szemétszállítást, és a lakás műszaki karbantartását. A lakásnak egyetlen háztartási gép nem tartozéka, a mosógép. Lehetőség van bérlésre 8000 Ft/ hónap áron. Kaució: fél hónap. A lakás havi szerződéskötéssel és hosszabbítással vehető bérbe maximum fél év időtartamra, melynek feltétele az aktuális havi bérleti díj, a rezsi és a közös költség előre egy összegben történő megfizetése. Beköltözéskor fizetendő: 1 havi béreli díj, közös költség, rezsi költség, valamint a félhavi kaució. Előzetes egyeztetés alapján megtekinthető, és akár azonnal költözhető. Számlaképes és SZÉP Kártyás fizetésre is van lehetőség!”

00a

01

02

02a

02b

02c

További ajánlatok 35, 31 vagy akár 46 nm-en, hasonló kondíciókkal az ingatlanbazar.hu oldalán!