A hét háza: egy romantikus művész házaspár-lak

A hét háza: egy romantikus művész házaspár-lak

Svábhegyen, stílusos sváb villa eladó. Az épület a múlt század legelején épült, az Elzett gyár tulajdonosa építtette. Jelenleg művész házaspár (színész – zongora művész) tulajdona. Kérdés, meddig?

A 360 nm-es villa hatalmas, 3200 nm-es kertben áll.  A hangulatosan kialakított angolkert, hatalmas ősfás parkkal biztos menedéket nyújt a főváros őrületében. De ha még jobban elbújnánk, az épület alatt egy 30 nm-es, téglaboltozatos borospince is megtalálható.

vil1

vil4
A földszinten két önálló lakrész került kialakításra, két különálló fürdőszobával. Emellett egy nagy nappali és ebédlő, valamint nagyméretű télikert is beépült.
A tetőtéri manzárd lakrész mindkét oldala tovább bővíthető. Az erkélyről, ahogy az várható, csodálatos kilátás nyílik. Az épülethez egyébként több terasz is tartozik.

vil2

vil3
A nyugodt, csendes környezet a Jókai-villa közelében egyszerre idilli és  jól elérhető. Iskola, vásárlási lehetőség, étterem is található a környéken, akár gyalogos távolságban is. A villa az Istenhegyi útról ráadásul télen is probléma mentesen megközelíthető. Az épülethez utcáról használható, két állásos garázs is tartozik.

A villa irányára 800 millió forint.

vil

 

További képek és információk a csodálatos villáról az Ingatlanbazár.hu oldalán!