Kukkoljon millomosokat! Vagy legalábbis a házukat

Kukkoljon millomosokat! Vagy legalábbis a házukat

Bemutatunk egy 160 milliós, kellemes, mediterrán hangulatot idéző győri luxus családi házat. Miért? Mert szép. Ja igen és mert eladó. Lessen be egy izgalmas, drága otthonba!

Győr-Szigeten 1510 nm-es telken 370 nm hasznos lakóterületű, magas minőségű anyagokkal megépített, luxus kivitelezésű családi ház kompletten bebútorozva eladó, olvasható az Ingatlanbazár.hu oldalán.

A 2011-ben épült ingatlan 3 szintes. A földszinten 2 tágas nappali + dolgozószoba + nagyméretű gardróbszoba, 2 zuhanyzó, wc, 2 étkező-konyha található. A félemeleten egy hálószoba és fürdőszoba, a tetőtérben 3 db hálószoba, tágas előtér, fürdőszoba, wc és egy 35 nm-es tetőterasz került kialakításra.

Fűtése egyedileg szabályozható gáz-cirkós, kondenzációs kazánnal, mely a víz melegítésére is szolgál. A nappaliban nagyméretű kandalló egészíti ki a fűtést a hidegebb napokon.

A pincében hatalmas konditerem, gépekkel felszerelve, hozzá egy zuhanyzó + wc, valamint egy nagyméretű háztartási helyiség mosó-szárítógépekkel lett felszerelve. Itt található még a kazánház is, ahol a kondenzációs kazán foglal helyet.

A parkosított, zárt belsőudvarban található egy pezsgőfürdős medence, melynek teteje elektromosan nyitható-zárható. Valamint egy finn szauna és merülő medence és grillező is szolgálja a teljes kikapcsolódást.

mil

mil2

mil3

mil4

mil5

Szóval van itt minden, érthető tehát a borsos – vagy inkább reális – ár.

Gyerekszobák, kondigépek és a befedhető medence az alábbi linken!