A fröccs-ügy egyik lehetséges nyertese: családi ház szikvízüzemmel eladó

A fröccs-ügy egyik lehetséges nyertese: családi ház szikvízüzemmel eladó

2015. január 1. óta retteg a borpiac a hungarikum értékű fröccs halálától. Ezen a napon ugyanis a korábbi 98,70 forintról nullára csökkent a “szőlőbort és az ízesítés nélküli szénsavas vizeket tartalmazó termékek jövedéki adója. Jó eséllyel így tehát lehetőség nyílt a palackozott fröccsök gyártására és értékesítésére.

Úgyhogy most sokan sok minden miatt félnek. Az alábbi ingatlan hirdetője viszont lehet, épp most üti majd meg a főnyereményt!

“Otthoni vállalkozásból kitermelheti ingatlana vételárát és fenntarthatja ingatlanát!
Délegyházi 3-as tó közelében, csendes, aszfaltos utcában 2002-ben épült 120 m2-es egyszintes családi ház 1360 m2-es saroktelken szikvízüzemmel eladó. A szikvízüzem komplett, sikeres, nyereséges, adósságmentes vállalkozás. […] Tartalmazza a 25 m2-es telephelyet, a 25 m2-es konténer irodát, a teljes üzemi berendezést, göngyölegeket, a teljes vevőkört, honlapot, 2db Ford Transit teherautót.”

szik1

A szikvíz önmagában is csodálatos dolog, gyerekként jaffával, málnaszörppel, felnőttként jól behűtött fehérborral maga a csoda. És akkor még nem is beszéltünk az 1880-as évekből származó vaskályháról, ami a házban áll! Szóval az 50 milliós vételiárért igazán sok jó dologhoz juthatunk. Már csak kell egy aljas leleményes fröccs palackozó, akivel összefogva megcsinálhatjuk az évszázad bizniszét!

További képek és információk a délegyházi eladó házról az Ingatlanbazár.hu oldalán.