120 nm-en az Ankerközben? 149,9 millióért, igen!

120 nm-en az Ankerközben? 149,9 millióért, igen!

Az Ankerköz egyik palotaépületének 3. emeletén kínálnak eladásra egy hatalmas, teljes körűen felújított és belső építész által berendezett lakást. A környék sajátosságai miatt szerintünk csak rövid távú kiadásra alkalmas. Ön szerint?

Az ingatlan adatai

  • Ár: 149.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 120 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Fűtés típusa: Központi fűtés

Leírás

NAGYPOLGÁRI GYÖNGYSZEM BELVÁROSI SÉTÁLÓUTCÁBAN
VI. kerület, Anker közben kínálunk megvételre egy 120 nm-es, 3. EMELETI, 
NAPPALI plusz 3 SZOBÁS, 3 FÜRDŐSZOBÁS polgári lakást DUPLA LIFTES HÁZBAN.

A lakás az Erzsébet tér emblematikus műemlék épületében, a folyamatosan megújuló
Anker palota 3. emeletén található. Az épületben már felújították a kapualjat, a teljes villanyhálózatot, a pincét és a tetőt. Lépcsőháza impozáns méretű, melyben 2 lift áll a lakók rendelkezésére.

00
00a
00b
A lakás belsőépítész tervei alapján teljes körű esztétikai és műszaki felújításon esett át, minőségi anyagok felhasználásával. Megőrizték a polgári miliőre jellemző nagyvonalú térkapcsolatokat, ám a XXI. századi megoldásokkal egy újszerű, modern otthon született.
Elegancia, kényelem és praktikum finom egyensúlya hatja át a lakás légkörét. A belmagasság 3,6 m. 3 nagyméretű szobája a sétálóutcára néz, oldalpanorámával az Erzsébet térre, dolgozószobája pedig udvari nézetű. Az étkező- nappali mennyezetének eredeti stukkóit gondosan renoválták, attraktív színnel kiemelték, ami méltó keretbe foglalja a letisztult berendezést. A hálószobák külön apartmanként használhatók, beépített gardróbbal, kádas látványfürdővel, illetve zuhanyozós fürdővel, praktikus háztartási helyiséggel.
A dolgozószobához is tartozik egy stílusosan színben passzoló zuhanyozós fürdőszoba.
A tágas, kellemesen világos fogadótérből nyílik a vendégmosdó. A konyha reggelizőpulttal és a legmagasabb igényeket is kielégítő AEG konyhagépekkel felszerelt. Az új, egyedi gyártású fából készült nyílászárók szúnyoghálóval és motoros redőnnyel felszereltek. A belső intarziás ajtók tökéletesen felújítottak. A kellemes hőérzetről klíma, a biztonságról riasztóberendezés gondoskodik. A burkolatok minőségi olasz csempe és új tölgy faparketta. A fűtést a társasház új központi kazánja, a használati melegvizet pedig nagy kapacitású saját bojler biztosítja, ezáltal gond nélkül használhatók párhuzamosan a fürdőszobák.

Közös költség: 23000 Ft/hó korlátlan vízfogyasztással + 20000Ft/hó fűtés
Parkolás: A szomszédos utcában 27000FT/hó bérelhető autóbeálló hely mélygarázsban.

01
01a
01a1
01b
01c
02
03
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!