Zuglói luxuslakást 82 millióért?

Zuglói luxuslakást 82 millióért?

2010-ben épült társasház legfelső emeletét uraló 128 nm-es luxuslakás 80 nm-es terasszal eladó. Az ár borsos, de a képek meggyőzőek.
“Zuglóban, csendes mellékutcában 2010-ben épült 3 emeletes kertes társasház legfelső emeletén eladó egy extravagáns, 4 szobás luxuslakás, melyet 80 nm-es terasz vesz körül.
A lakásban minőségi burkolatok és berendezések találhatók (pl. a konyhában konyhamalac, víztisztító), hűtő-fűtő légkondicionáló, motoros redőny a hálószobában, motoros árnyékoló a teraszon.
Az egész lakást körbe süti a nap. Hideg időben a melegedésre több lehetőség van, padló- és radiátoros fűtés mellett a nappaliban hangulatos kandalló, ezen kívül hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés.
A kényelmet gondosan tervezett megoldások szolgálják, pl. a hálószobákat a nappalitól tecsound hangszigetelés szeparálja, tökéletessé téve a funkciót.
Az étkezőhöz praktikusan csatlakozik egy fedett, fűthető teraszrész, ahol lehetőség van a grillezésre, étkezésre télen és nyáron egyaránt.
A lakáshoz tartozik 2 beállási lehetőség a teremgarázsban. Fontos megjegyezni, hogy a lakás bútorozottan is eladó, megegyezés szerint.”

zug1

zug

zug2

zug3

zug4

zug5

zug6 zug7

 

További képek és információk a zuglói luxus lakásról az alábbi linkre kattintva érhetők el.