Mennyire szeret horgászni? Faház tóval 39.9 millióért eladó.

Mennyire szeret horgászni? Faház tóval 39.9 millióért eladó.

Rendben, mindez egy kicsit csúsztatás, de nekünk is türelmesen kellett olvasnunk, míg kideürlt, a 30 nm-es alpesi jellegű faház csak része a közel 40 milliós ajánlatnak. Horgászok, így már jöhet?
Szigetköz szívében, Győrtől csupán 15 km-re, Dunaszegen kínálnak eladásra egy kiváló, természet közeli ingatlant saját halastóval.

“Ha egy szép környezetre vágyik, ahol hódolhat horgász szenvedélyének is akkor ne keresgéljen tovább megtalálta a tökéletes megoldást álmaihoz.” szól a hirdetés.

A 4400 nm-es teljesen körbekerített telekből kb. 3000 nm-t tesz ki a tó, mellett egy könnyűszerkezetes, 85 nm alapterületű lakóingatlan áll. A szigetelt, teljesen felszerelt 2 szobás, 2 fürdőszobás, étkezős, valamint nagyméretű, fedett teraszból álló épületen túl azért van még egy 30 nm-es, alpesi jellegű faház is a birtokon.

to3

to2

to1

 

Az ingatlanok között egy fedett pergolás, kb. 30 nm-es rész lett kialakítva, amely kiválóan alkalmas baráti összejövetelekre, grillezésre, bográcsozásra.

Szóval így a tavasz beköszöntével gyanús, hogy sokaknak ilyen álmaik vannak. Meg is értjük. A kérdés az, kinek lapul a zsebében/bankszámláján/tollpárnájában 39,9 millió…

További képek és információk az eladó halastóról és birtokról a hirdetés alatt, valamint itt és itt találhatóak!