Kultikus disco várja megmentőjét!

Kultikus disco várja megmentőjét!

Eladó szeged egyik jelképe! Sok mai felnőtt első diszkó élményének helyszíne! A valaha szebb időket és jobb napokat is megélt Tisza Gyöngye nagyon várja megmentőjét, aki valami új (vagy akár régi) funkciót tudna adni ennek a szerkezetileg még jó állapotban lévő, de teljesen felújítandó és átalakítandó ingatlannak!” Valaki?

Ahogy a Délmagyar korábban megírta, 2009 novemberében teltházzal búcsúzott a Tisza Gyöngye műintézmény korábbi, disco funkciójától. Akkor még úgy tűnt, szálloda lesz belőle.

A  háromcsillagos, 49 szobás szálló megnyitását akkoriban a következő nyárra tervezték. Ez a projekt végül nem valósult meg. Olyannyira, hogy az Ingatlanbazár.hu oldalán 59,9 millió forintért jelenleg is megvásárolható az épület. Az 1970-ben épült egység 3 szintjén összesen több, mint 2000 nm-nyi alapterületével nyilván sok lehetőséget rejt magába.

delm

delm1

delm2

delm3

delm4

delm5

A nehézség talán mára az állagromlás lehet. És persze a befektetői gondolkodás: sokszor könnyebb és olcsóbb újat építeni, mint valami meglévőt felújítani, átalakítani.

De hát ez mégiscsak a Tisza Gyöngye! Bízunk benne, hogy a hely “szelleme” hamarosan megihlet valakit és olyan funkciót és kinézetet talál az ingatlannak, amely mindannyiunk számára megtérül. Mert a nyers beton igenis tud szép lenni!
Nézze meg, hogyan is fest jelenleg belülről a disco az Ingatlanbazár.hu oldalán található 11 kép segítségével!