Figyelemfelkeltés különös hirdetési szlogenekkel

Figyelemfelkeltés különös hirdetési szlogenekkel

Az ingatlanok értékesítése különös kreativitás és odafigyelést igényel. Bár a szerencsén – és persze a kereslet-kínálat együtthatón is sok múlik -, fontos, hogy egy hirdetés kitűnjön a tömegből. A fotók mellett néhányan ütős mondatokkal operálnak…

Ezúttal Pest megyei hirdetések között nézelődtünk, amikor az alábbi három szövegre rábukkantunk. Az ingatlanok egytől-egyig luxus termékek a piacon. Lássuk, hogyan próbálnak meg értékesíteni egy 700 millióst kastélyt!

1. “MESÉS KASTÉLY KERESI KIRÁLYÁT ÉS KIRÁLYNŐJÉT!”

1.431 m2, 710.280.000 Ft, Csepel sziget és környéke, Szigetszentmiklós

Budapest vonzáskörzetében az M0 autóúttól néhány percre eladó egy 1892-ben épült kastély, mely a 2005-ös teljes körű felújítás után régi, új fényében tündököl.
A kastély 10 000nm-es elegáns parkkal körülölelt, parkolóhelyekkel ellátott.
A 1156 nm-es főépület központi helyisége a márvánnyal burkolt 130nm-es díszterem, de az épület helyet ad 3 konferencia teremnek, illetve 5db 72nm-es és egy 92nm-es iroda helyiségnek is melyekhez mindkét szárnyban kiszolgáló helyiségek kapcsolódnak.
A 274 nm-es melléképületek egyike jelenleg raktárként funkcionál, a másik terem bemutató teremnek lett kialakítva.

szlo1

2. “Eladóvá vált az ország egyik legkülönlegesebb luxusingatlana! Az új tulajdonos gyakorlatilag saját Duna-szigetén élhet, de akár vállalkozhat is.”

480 m2, 450.000.000 Ft, Csepel sziget és környéke, Kiskunlacháza

A területen gondozott gyümölcsfák és más egyéb értékes erdei fák találhatóak a parkosított 6771 nm-es telken. Ilyen ingatlan nincs még egy az országban.Az új tulajdonos csinálhat belőle szinte bármit, pl. társasházakat, luxus gyermektábort, luxus öregek otthonát, valamint bármilyen luxusszálláshely szolgáltatóhelyként is üzemeltethető lenne. Mindezt a világ zajától elzárva, egy rendkívül csendes és nyugodt helyen, gyakorlatilag a saját Duna szigetén!!!! A saját Dunai stégek kínálta életérzés semmihez sem hasonlítható! És mindez Budapesttől mindössze 30 percre!

3. BEFEKTETŐK! Luxus ház eladó – BÉRLŐVEL!

800 m2, 750.000.000 Ft, Pilisvörösvár kistérség, Nagykovácsi
4 szintes luxus villa, össz alapterülete 800 nm.
Pinceszint (-2): 4 állásos garázs, ház és garázs közötti alagút, raktár
Pinceszint (-1): kazánház, mosókonyha, pihenőszoba, kondi terem, beltéri medence (10 х 4 м), WC, napozó terasz
Földszint: egylégterű nappali – galéria – két konyha – étkező, dolgozószoba, WC, gardrób
Emelet: 4 hálószoba, 4 fürdőszoba, 3 gardrób,
2 panorámás terasz + napozó terasz.

szlo