Filléres tétel a Forint utcából! Egy 19,9 milliós lakás a Mammutnál!

Filléres tétel a Forint utcából! Egy 19,9 milliós lakás a Mammutnál!

Nyilván filléres tételnek az ingatlanpiaci árak mellett értjük a 19,9 milliós véteálrat. Tudjuk, hogy ez sem lapul mindneki zsebében. De ha ennyi esetleg rendelkezésre áll, érdemes körbenézni a most következő kislakásban!

Filléres tétel – részletek

 

“Mammutnál, Forint utcában tulajdonostól eladó alagsori ingatlan. 6 évvel ezelőtt teljes felújítása megtörtént: víz-, villany vezetékek, burkolatok, szaniterek, félszoba kialakítása, műanyag ajtó és ablak. Tulajdoni lapon üzlethelyiség, lakásként kialakítva és használva (kommunális adó 9.000 Ft/év). Fűtés villany-, meleg víz bojlerrel történik. Közös költség 6.400 Ft. Vízórás ingatlan. Jó közlekedés. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését keressen az alábbi lehetőségeken. Irányár: 19.900.000 Ft”

További képek és részletek a filléres lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

A filléres, Forint utcai lakás múltjáról

 

A fenti ingatlan 2019. áprilisában már megjelent az oldalunkon. Most pedig jó eséllyel újabb tulajdonos váltás elé néz a különc kislakás. Persze az is lehet, anno végül inkább kiadták a filléres otthont. Egy biztos, ahogy 2 éve, úgy most is felkeltette az érdeklődésünket az apró, mégis élhetőnek tűnő ingatlan.

Akkor részletesebben is olvashattunk a lakás adottságairól: ““[…] A 30nm-es (tulajdoni lapon) 29nm-es, [anno] 5 éve teljes körűen felújított összkomfortos lakás a ház félszuterén szintjén található, 4 lépcsőt kell lemenni, az ingatlan az utcáról közelíthető meg. Az ablakpárkány a földtől 50 cm-re kezdődik és a lakás tájolása délnyugati, így semmiképpen nem nevezném sötétnek! Az új bejárati ajtón belépve az igen tágas nappaliba érkezünk, itt lett a konyha is ki lett alakítva, továbbá innen tudjuk megközelíteni az üvegtéglás résszel nagyon praktikusan kialakított hálót és a fürdőszobát. A felújítás során az alábbi munkákat végezték el: új ajtó és ablak beszerelése, villanyvezetékek, vízcsövek cseréje, burkolat csere, konyha- fürdő- háló kialakítása. Alaprajzi elrendezése nagyon jó, könnyen áttekinthetőek, elérhetőek az egyes helyiségek.”

A Mammut környéke egyébként bővelkedik a filléres és apró lakásokban. A környék annyira felkapott és vonzó, hogy szinte bármilyen alapterületű otthont értékesíteni lehet. Két hete itt bukkantunk rá a hét cukiságára, amit azóta is töretlenül kedvelünk.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?