Ezt a hirdetést nem értjük. Mindenesetre 60 nm Budán, 35,5 millióért nem rossz!

Ezt a hirdetést nem értjük. Mindenesetre 60 nm Budán, 35,5 millióért nem rossz!

Reggel van és még nem hat a tea. Talán ez lehet az oka, hogy még nem tudtuk 100%-ig értelmezni az alábbi hirdetés szövegét és részleteit. Egy biztos, a paraméterek, amelyeket a címben is írtunk, vonzóak. A kérdés, mit takar a lent kiemelt kitétel? Buda, III. kerület, egy izgalmas ajánlat!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 35.500.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 60 nm
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

Leírás

Budapesti Lakáskulcs ingatlan, és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant. VIDÉKI HATÁST NYÚJTÓ INGATLAN, A PACSIRTAMEZŐ UTCA KÖZELÉBEN! Az ingatlanból könnyen kihozható 60 nm, és így a 591.666 Ft/nm ár is!!!
02
Buda, III. kerület kiemelt részén, egy teljes egészében felújított tégla lakás várja új tulajdonosát. Ingatlanunk 2003 – ban lett vásárolva, fűtése költségkímélő konvektoros. A közterület kamerás megfigyelő-rendszerrel van ellátva, a parkolás a ház előtti parkolóban adott, sőt szokott lenni bérelhető mélygarázs 1-2 utcányira is. Az ingatlan déli fekvésű, napsütötte, világos. Csendes, nem szűrődik be semmilyen zaj, madárcsicsergős, vidéki hatást nyújt. Az épület félkörben nyitott lépcsőházas, állapota jó, szomszédok kedvesek.

Az ingatlanhoz tartozik egy tetőtér is, ami jelenleg beépítésre vár, amelyhez az építési tervek adottak, a szomszédok már mind beépítették, két szoba alakítható ki fent, teljes értékű lakóterület a fenti szinten plusz 30 nm, amit a Cégünk szakemberei igény szerint el is tudnak végezni. […]

00a
01
03
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!