“Disney Mesekastély” Bakonyjákón eladó!

“Disney Mesekastély” Bakonyjákón eladó!

250 nm-es kastély keresi-várja új tulajdonosait! Elképesztően szép környezet és persze luxus kivitelezés jellemzi Veszprém megye talán legextravagánsabb épületét! Ár és képek, a mesekastély kapcsán, most!

Részletek a mesekastély kapcsán

“Ha szeretne elvonulni a világ elől, és saját birtokkal rendelkezni, ahol csak ÖN van és családja, akkor ne keressen tovább! Mesebeli ÉLMÉNY és LUXUS várja az ERDŐ KÖZEPÉN, SAJÁT bekötő ÚTTAL, Pápától autóval negyed órányira! Itt a lehetőség, hogy megvalósítsa álmait, a Bakony kellős közepén, Bakonyjákón, mesebeli környezetben, a területet körbe ölelő erdő és a tiszta levegő által biztosított nyugalomban! A Bitva patak egy kis várárokként ékesíti a kerítés menti határvonalat. […]

A két szintes, 4+2 szobás  mesekastély jellegű kúria 2008-ban épült KORSZERŰ GÉPÉSZETI BERENDEZÉSEKKEL. Az előszobából belépve egy 24 m2-es, ízlésesen süllyesztett mennyezetű étkezőben találjuk magunkat, ahonnan 5 helyiség nyílik:

– egy 10 m2-es GÉPESÍTETT, praktikusan felépített konyha;

– egy 13 m2-es hálószoba, melyhez tartozik egy kis gardrób;

– egy 10 m2-es gardróbszoba beépített szekrényekkel, sok tárolóhellyel;

– egy 13 m2-es gyönyörű fürdőszoba különnyíló WC-vel, illetve innen közelíthetjük meg a gépházat;

– és egy 26 m2-es, ~10 m belmagasságú, nagy ablakokkal körbevett nappali, ahonnan ki tudunk lépni a mesekastély teraszára, hogy reggelente a kávénkat fogyasztva, a környezetet élvezve feltöltődhessünk a napi teendőinkhez. 🙂 Az emeleten 3 hálószoba található: kettő 21 m2-es szoba, melyeknek 2-2 kilépő erkélyük is van és egy 10,5 m2-es kisebb szoba a folyosó végén. Ezeken kívül egy 9 m2-es, SPANYOL KERÁMIÁVAL BURKOLT fürdőszoba is rendelkezésünkre áll. […]”

További részletek és fotók a mesekastély kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?