Boltíves galéria a Ligetvárosban, avagy egy különleges high-tech lakás

Boltíves galéria a Ligetvárosban, avagy egy különleges high-tech lakás

A főváros VII. kerületében egészen különös ingatlanra bukkantunk. Ilyen boltíves galériát még sosem láttunk, de más megoldások is megérnek egy pár perc figyelmet. Irány a Ligetváros egyik 31,9 milliós ingatlana!

 

A ligetvárosi otthonról

 

“Frissen felújított, teljeskörűen bútorozott és gépesített, fiatalos belvárosi lakás, high-tech megoldásokkal, kitűnő lokációval és közlekedéssel, áron alul eladó. A ligetvárosi lakás egy csendes utcában található, mégis karnyújtásnyira a belváros pezsgő utcáitól: az Andrássy út, az Oktogon, a Király utca, a Gozsdu udvar mind pár perc sétára találhatók, míg a Westend City Centre, vagy a belvárosi egyetemek, főiskolák rövid utazással elérhetőek. A közelben fut a 4-es és 6-os vilamos és az M1 metró, így a főváros bármelyik része tömegközlekedéssel könnyen elérhető.

A ligetvárosi otthon kitűnő választás lehet fiataloknak (pl. egyetemistáknak, vagy fiatal párnak) saját lakhatás, befektetőknek bérbeadás, vagy akár iroda céljára is. Az ingatlan a közelmúltban lett felújítva egy modern, fiatalos lakássá, teljes területén galériával (21 nm alapterület + 21 nm galéria), egyedi bútorokkal és megoldásokkal. A lakásban korszerű, új nyílászárók találhatóak, zuhanyzós fürdőszoba, jól felszerelt konyha és egyéb háztartási gépek. A feltüntetett vételár a bútorokat és berendezéseket, műszaki eszközöket is tartalmazza, ideértve az összes(!) háztartási gépet. […]”

További részletek és fotók a Ligetvárosi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?