Az ország nem csak Budapest: a Schwartz örökség!

Az ország nem csak Budapest: a Schwartz örökség!

A most következő, kincset érő házat a jelenlegi tulajdonosok felmenője, Dr. Schwartz Antal építtette. A múlt most kicsit áthagyományozódik, de bízunk benne, méltó kezekbe kerül a 137 nm-es szépség! Fotók egy soproni villáról kívül és belül!

A Schwartz villáról, részletesen

“Felsőlővérekben fa verandás villa teljes felső szintje eladó1905-ben, a jelenlegi tulajdonosok dédapja, dr. Schwarz Antal építtette a villát (115 éve van részben vagy egészben a tulajdonukban)jellegzetes 19.századi alpesi stílusban épült, a Bécs környéki (Bécsi erdő) nyaralóként fukncionáló villák mintájáraa régi soproni polgári Schwartz család több mint 40 évig nyaralóként használta, az akkor még szabadon álló épület a felsőlővéri erdő szélén állta második világháború után államosították, a verandákat beüvegezték, a házat négy lakásra osztották az eredeti tulajdonosoknak szabályosan úgy kellett egy részét visszafoglalniuk és visszavásárolniuka fedélszéket (a tetőszerkezetet)

2019-ben eredeti formájában felújítottákaz első emeleti lakás eladó, ami a teljes felső szintet elfoglalja, a nagy terasszal együttpillanatnyilag 4 lakás van az épületben, az egyik földszinti, kertkapcsolatossá tehető lakás is megvásárolható hozzá (48 m2, 2 szobás, felújítandó – 30M Ft) mivel osztatlan közös tulajdon az épület, elővásárlási joggal, a későbbiekben akár a teljes ház is birtokba vehető110 m2 a felső szint plusz 54 m2 a tetőterasz plusz 58 nm padláskönyvtárszoba, 2 hálószoba, veranda, konyha és étkező a jelenlegi felosztásabízunk benne, hogy olyan új tulajdonosa lesz az épületnek, aki tudja értékelni és vissza tudja állítani az eredeti fényét”

További részletek és képek a Schwartz villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, Schwartz villa ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?