Bármit is jelentsen, az Andrássy útnál “művészlakás” eladó!

Bármit is jelentsen, az Andrássy útnál “művészlakás” eladó!

40 nm-es, a város szívében található otthont kínálnak eladásra 34,99 millió forintért. Az Andrássy útnál található “művészlakás” jelzőjét nem teljesen értettük meg, ettől függetlenül van fantázia a most következő ingatlanban!

Az Andrássy úti “művészlakásról”

 

“Andrássy útnál, felújított 2 szobás művészlakás! Megvételre kínálok VI. kerületben az Andrássy útnál 1891-ben épült ház 1 emeletén egy TEHERMENTES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 40 nm-es + dupla galériás (8nm + 6 nm -es), felújított művészlakást. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhető könnyen megközelíthető (m1 metró,4-6 villamos,105 busz).”

Tovább részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Andrássy úti ingatlanok? Igen!

Bár a fotók alapján a szóban forgó ingatlan nem a Világörökség részét képező Andrássy útra néz, a helyszín közelsége emeli a lakás fényét és persze értékét is. A hosszan elnyúló Andrássy út arculata a Bajcsy-Zsilinszky út és a Hősök tere között nem változik drasztikusan, a mögötte és rá párhuzamosan futó mellékutcák jellegükben azonban már el-eltérnek.

Van, akinek a centrum, van akinek a Városliget közelsége vonzóbb inkább. És persze akadnak olyanok, akik a Pesti Broadway vonzáskörzetét keresik. Egy biztos, az Andrássy út kifejezés minden hirdetésben vonzerőként hat. Nem véletlen, hogy az ingatlanbazar.hu blogján is temérdek posztban mutattuk már be az Andrássy úton és árnyékában található lakásokat.

 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?