Ahová Hófehérke is azonnal beköltözne: luxus Újlipótvárosban!

Ahová Hófehérke is azonnal beköltözne: luxus Újlipótvárosban!

A 152 nm-es, ragyogó szépségű lakás Újlipótvárosban igazi kuriózum. A 60 nm-es tetőterasz szinte már “alapvetésnek” tűnik a luxus ingatlanok kapcsán. Lássuk, hogyan is fest egy hófehér színben ragyogó ritkaság! És persze azt is, mennyit kóstál az otthon…?

 

Az Újlipótvárosban kínált ritkaságról

“Eladó Újlipótvárosban egy 1937-ben épült, 6 szintes, liftes ház, tetőterében kialakított 152 m2-s, tetőteraszos, prémium lakás. A jelenlegi állapota néhány éve került kialakításra. Nagy nappali, 2 háló, dolgozó szoba, szeparált konyha, mosókonyha, tetőterasz, egyedi gázcirkó, az egész terület alatt padlófűtés, műanyag nyílászárók, légkondicionált, prémium kialakítás. 

 

Napos, világos, tágas, egyedi. A 19. század elején a terület még Pest határának beépítetlen része volt. Mára a belváros legfelkapottabb területe, ami a jelenlegi formáját a 30-as évek végére nyerte el.. Ennek köszönhetően a terület Újlipótvárosban már korszerűbb ingatlanállománnyal, és eltérő építészettel rendelkezik mint a Belváros egyéb kerületei. Igen, az emblematikus Újlipótvárosban eladó a következőkben bemutatott, egyedi prémium ingatlan!

 

A lakásról

A liftből kilépve a feljáróhoz jutunk, ahol az egész lakást jellemző hófehér pompa, már érezteti hatását. Még néhány lépcső és elénk tárul a fényárban úszó hatalmas élettér. Az Újlipótvárosban található lakás belsőtereinek kialakítása ideális. A két tágas, nagyablakos hálószoba, beépített tükrös szekrényekkel várja újdonsült tulajdonosait. A szobák közötti közlekedőben pedig egy optimális méretű, de impozáns fürdőszoba kapott helyett, amit az egész lakásban több helyen is fellelhető olasz design üvegcsempe burkolat tesz különleges hangulatúvá. A dolgozószoba összefolyik a nappalival, így bár szeparáltan is használható, mégis szerves része a közös térnek. 

A pazar méretű nappali érdekessége ez a kiugró, beépített teraszszerű terület, ahol az egyedi ülőgarnitúrát minden oldalról ablakok veszik körül. Így a legborúsabb időjárásban is bőven jut fény az itt tartózkodók számára. A méretes étkezőasztal belesimul a környezetbe. A média fal felületét a fekete üvegcsempe háttér emeli ki a hófehérségből. A lakás központjában pedig egy valódi kandalló teszi igazán meghitté és hangulatossá az óriás fehér területet. A konyha is követi a lakás egészében látható fehér színű dominanciát. Mérete okán akár többen is elférnek egyszerre benne. A konyha bútorzata is megfelelő munkafelülettel bír, így azok számára is ideális, akik sokszor használják a konyhát akár nagyobb társaság vendégül látására is. 

 

Végül, tucatnyi könnyen léphető lépcsőn pedig feljutunk a lakás kuriózumához, a közel 60 nm-s tetőteraszra. A kilátás messzire engedi a tekintetet a belváros háztetőin keresztül. A teraszon a közművek is megtalálhatóak, hideg, meleg víz, áram, egy időben jakuzzi is helyet kapott rajta. Valójában csak a fantázia szab határt, hogy miként használják ki ezt az extra felületet. A városrész különlegessége, hogy az egyik legalacsonyabb az itt élők elköltözésének aránya Budapesten. Ezért is ritka és egyedi lehetőség ez az ingatlan, amit most bemutattunk. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek, Újlipótvárosban és azon is túl!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?