A hét háza: kifinomult, ízléses szépség Siófok közepén

A hét háza: kifinomult, ízléses szépség Siófok közepén

Az 1800-as évek elején épült, sokáig egy festő és családja tulajdonában lévő ingatlan meglepő látványt nyújt a Balaton déli partjának kínálatában. A nívót azonban meg kell fizetni, a ház ára 312,5 millió forint. 

A 331 nm-es, 3 lakószintes, 6+1 szobás polgári stílusú házat 2009-ben az eredeti állapot szerint, falakig visszabontva teljeskörűen felújították.

Az alsó szinten előtér, gyönyörű, mediterrán hangulatú, gépesített, amerikai-konyhás nappali, 23.5 nm-es – különálló, 3 oldalról üvegezett zuhanykabinnal, pihenősarokkal, falszélességben beépített szekrényekkel rendelkező – fürdőszoba, és külön helyiségben lévő Wc található.

Az emeleten nagy ablakokkal, erkélykapcsolattal rendelkező társalgó-előtér, valamint 3 szoba, fürdőszoba és Wc helyezkedik el. Mindkét szoba igazán jó méretű, tágas. A nagyobbik szoba hatalmas ablakokkal és erkélykapcsolattal rendelkezik.
Már maga a 13 nm-es erkély is szemet-gyönyörködtető!

A középső szintről, eredeti állapotában felújított és visszaállított belső lépcsőn érünk fel a beépített tetőtérbe, ahol egy nagy társalgó, pihenőtér, szoba, valamint fürdőszoba, WC található.

Az ingatlanhoz 153 nm-es, jelenleg fitnesz-wellness teremként funkcionáló pihenőház tartozik, melynek belmagassága 6 méter.
A 40 nm-es, edzőteremmé alakított nagyterem egyik fala végig üvegfelület, a terem közvetlen kapcsolatban áll a pihenőház mellett található kerttel és terasszal.
A konditerem mellett szauna, merülő-medence, és relaxációs sarok található.

A klimatizált ház fűtése gáz-cirkó kazánnal megoldott, a nyílászárók 2009-ben készült modern, fa ablakok és ajtók.

Az ingatlanhoz, felújított borospince, mosókonyha, galériával rendelkező, 3 állásos, 70 nm-es garázs és 1609 nm-es, gondozott, parkosított telek tartozik. Siófok központja és a Balaton part 5 perces sétára található.

sio1

 

sio

sio2

sio3

sio4

sio5

sio6

sio7

sio8

sio9