A 30-as évek filmsztárjaival kínálják az alábbi házat

A 30-as évek filmsztárjaival kínálják az alábbi házat

‘Ki emlékszik 1930-as évek magyar film ikonjai, mint Páger Antal,Csortos Gyula és még ki tudja mely neves színészeinkre, kik e ház falai közt itt mulathatták szabadidejüket az egykor Nyilas Misit játszó tulajdonos, Vaszari Piri társaságában!”
Eladóvá vált Felsőgödön egy 1920-as években épült, majdhogy eredeti állapotában álló, borospincével is rendelkező ingatlan. Bár az épület már víz, villany, gáz, csatorna kiépítésű, statikailag jó állapotú, kifogástalan a tetőszerkezete, valamint a korhű tető cserépfedése is, a bádogozása javításra szorul.
Az eredeti hajópadlós, 5+3 félszobás ház 45 nm-es padlástere is rejt némi lehetőséget magában. Az 1009 nm-es telek és a tornácos 3 bejárattal is rendelkező épület akár 2-3 generáció, vagy 2-3 család számára is kertkapcsolatos otthont nyújthat.
Viszont ha az épületegyüttes visszanyeri az eredeti pompáját egy rendkívül egyedi és ritka kuriózum lehet az ingatlanpiacon.”

Minket a romantikus lepukkantságon kívül a kád és a padlóburkolatok fogtak meg. Meg a lépcső. Meg az ajtók! Szóval szeretjük. A 29,8 millióért kínált, 205 nm-es ingatlanra komoly összegeket kell még rákölteni. Ön szerint megéri egy ilyen befektetés?

god

god1

god2

god3

god4

god5

god6

god7

god8

 

További képek és alaprajz az alábbi linkre kattintva érhető el!