Egy magyar srác megtervezte, ön pedig életre keltheti a világ legmenőbb lámpáját!

Egy magyar srác megtervezte, ön pedig életre keltheti a világ legmenőbb lámpáját!

A Mono Lamp az a dizájn tárgy, ami jó eséllyel több generáció számára is meghatározó élményeket idéz fel, ráadásul még értelmes funkciója is van. Jöjjön egy magyar tervező és az ő, reményeink szerint nagy karriert befutó lámpája. És hogy mi kell ehhez? Többek között mi mindannyian. Most akár 3 euróval ön is segíthet a hírnév elérésében!

Az indiegogo oldalát talán nem kell részletesen bemutatni, hiszen a közösségi finanszírozáson alapuló üzleti modell már számos termék és alkotás bölcsője volt. A lényeg: megadott, akár egészen kis összeggel is támogathatjuk egy ötlet megvalósítását, vagy ami esetünkben még jobb, előre megrendelhetjük a még csak tervezőasztalon, prototípusban létező tárgyat, amely ennek köszönhetően valóban meg is fog születni.

simonÚgy véljük, Forgács Simon a gyerekkorában ámulattal bámult, tv képernyőn feszítő színes-geometrikus képnek a lehető legmegfelelőbb formát és funkciót adta. Tipikusan homlokot csapkodós, egyszerűségében zseniális ötletről van szó, igényes és profi kivitelezéssel.

A Mono Lamp oldalán további információk, az idiegogo kampány oldalán pedig a támogatói csomagok között mazsolázhatunk. Most szólunk: ha ebből nem lesz univerzális siker, megsértődünk a világra!

dqcuvqpitkqp7oigu4xw

efs3cxwbdwxdywr0hklf

j7pvspsr02vhlr3jcqx3

o9ebbi2xyg4fasy4fpdv