A hét bútora: egy elképesztő ágy a Donáti utcában!

A hét bútora: egy elképesztő ágy a Donáti utcában!

Persze a lakás sem semmi, a környék pedig egyenesen lenyűgöző. A Donáti utcai ingatlan kapcsán azonban egy műkincsnek tűnő, faragott ágy kapcsán veszítettük el a fejünket. Ez az otthon nagyon kéne! És önnek?

Donáti utcai csoda – részletek

 

 

“Ritka lehetőség! A Vár alatti Donáti utcában kínálunk megvételre egy kivételes adottságú, felújított 105 nm-es lakást. Jelenleg két külön lakásként funkcionál, amelyek külön bejárattal illetve saját önálló folyosórésszel rendelkeznek, amely hangulatos teraszként is funkcionál. A két fél könnyedén egybenyitható, így egy elegáns. tágas tér nyerhető.

A lakás teljesen egyedi hangulatú, kialakítású. Boltíves mennyezete igazi különlegességnek számít. Nem csupán a lakás kínál rendhagyó életérzést, hanem a környék is – itt lakni, az ódon utcákon hazasétálni, felugrani a Várba egy kis panorámáért igazi békebeli hangulatú, időutazás jellegű élményt nyújt az itt lakóknak. Nem mindennap adódik errefelé ilyen lehetőség, ne maradjon le erről a különleges lakásról. […]”

 

További képek és alaprajz a Donáti utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?