Cikkek a elemzés címkével

Merre tartanak most az árak az ingatlanpiacon?

Az elmúlt egy évet szinte mindenhol az áremelkedés jellemezte az ingatlanpiacot, ugyanakkor az eladási árak már nyár környékén megtorpantak. Az elmúlt hónapokban bekövetkezett változások hatására pedig úgy tűnik, bizonyos szegmensekben akár árcsökkenéssel is lehet majd találkozni. Árak, trendek, szakértői elemzés!

Megtelt az agglomeráció?

Nem reménykedhetnek gyors megoldásban a kiköltözők. Az “olcsóbb” négyzetméteráraknak és a nagyobb élettérnek ára van, és az agglomeráció területére költözőknek el kell fogadni, hogy a fejlesztések csak követni tudják a népesség növekedését.

Csak pozitívan! #7 – A számok az ingatlanpiacon kecsegtetőek, és ez közös sikerünk!

Az Ingatlanbazár nagy örömmel osztja meg a legutóbbi időszak változásainak hírét. Számokban és minőségben is pozitívak a mutatók a kezdeti, vírus okozta sokk után. Mindezt az Önök, felhasználók, az ingatlan irodák és a mi csapatunk közös tevékenysége generálja! Elmondjuk, mi történt az elmúlt időszakban és persze azt is, mindez minek köszönhető.

60 millióért még a “Tizenháromban” sem lehet panelt eladni

Miközben az elmúlt egy évben jelentős mértékben emelkedtek tovább az ingatlanárak a XIII. kerületben, az érdeklődők száma mérséklődik. Úgy tűnik, hogy ezt mostanra már az eladóknak is feltűnt. A Balla Ingatlan szakértői vendégposztja következik!

3-as metró hosszabbítás: így bolydulhat meg az ingatlanpiac a hírre!

Habár egyelőre még csak ott tartunk, hogy a Budapesti Közlekedési Központközbeszerzést hirdetett a 3-as metró Káposztásmegyerig történő meghosszabbításának tervei kapcsán, érdemes átgondolni, hogy mit is jelenthet ez a környék ingatlanpiaca szempontjából. A Balla Ingatlan vendégposztja következik!

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN