Eladó ingatlan Pécel, 120 000 000 Ft

Gödöllői kistérség, Pécel , központ Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Eladó ingatlan Pécel

Ingatlan adatai

  • Ár: 120.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Műhely
  • Alapterület: 240
  • Telekterület: 3300
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

Leírás

BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE!
Az M0-ás mellett, jó közlekedéssel, Pécel központjának közelében, forgalmas helyen, egy évtizede jól működő vállalkozás, belterületi 3300 nm-en fekvő ipari telephelye, bérlőkkel együtt eladó!
A telephelyen található egy IRODAHÁZ 2 MŰHELY épület, a telephely előtt az ügyfelek parkolása megoldott, az udvarban több gépkocsi tárolásra alkalmas, fedett beálló is található. A terület teljesen körbe kerített, infra sorompó rendszerrel ellátott, az épületekben riasztó és mozgásérzékelő, mely bekötve távfelügyeletre.
Bővebben:
Az irodaház 3 szintes, 2006-ban épült, szintenként 85-nm-es, 38 PTH téglából épült, szigetelt, cserépfedéssel. Az épületben több iroda helyiség, konyha, mosdó, kazánház, raktár, irattár található. Az épület cirkófűtéssel ellátott, nyáron az optimális hőmérsékletet klímaberendezés biztosítja.
A 2006-ban épült műhelyépületben, 4 szerelőműhely található, többen szerelő akna, nagyobb belmagassággal, + szociális helységek, tárolók.
A másik 2012-ben épült szendvicspanel szerkezetű műhelyben, mely 2 szekcionált ipari kapuval van ellátva, fényezőkamra, javító műhely, szociális helységek,és tárolók is találhatóak.
Jelenleg a műhelyeket hosszú távon bérlik, nagy ügyfélkörrel rendelkező vállalkozások, mely biztos bevételi forrást biztosít. A telephelyen lévő műhelyek kialakítása, autókkal kapcsolatos többrétű tevékenységre alkalmasak. Megegyezés szerint, az ingatlant működtető Kft. tulajdonjoga is átvehető. Amennyiben érdekli Önt ez a kiváló lehetőség, várom hívását!

Referencia szám: IP344781
Referencia szám: IP344781-705527 | Az elmúlt 30 napban: 3 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Pest megye, Pécel

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépj kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Eladó ingatlan Pécel

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Nem vagyok robot:
Kulcs-Pont Kft.
  • Kulcs-Pont Kft.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok