Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

CasaNetWork Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 156200034 referenciaszámú családi házat a következő paraméterekkel:- Zirc egyik nyugodt mellékutcájában található- 86 négyzetméteres lakrésszel, beépíthető tetőtérrel, és zöldségtermesztésre tökéletes kiskerttel rendelkező téglából épült a családi ház- az ingatlan 1976-n épült, ám a tulajdonosok remekül gondoskodtak róla, s folyamatos felújításokat eszközöltek- 2005-ben a palatető kapott zsindelyborítást- 2007-ben pedig műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, valamint a fürdőszoba kapott teljesen új burkolatot- s ezzel egy időben a vízvezeték cseréje is megtörtént- a tetőtér még beépítésre vár, kiváló lehetőség a lakótér megnövelésére - a pincében gázkazán biztosítja a ház melegét, de ha valakinek szimpatikusabb a fával való fűtés, úgy a vegyes tüzelésű kazán, valamint az előszobában található kandalló megléte erre is lehetőséget ad- az 1017 négyzetméteres, osztható telek házi gazdálkodásra is alkalmas, krumpli, káposzta, paprika vidáman megterem az erre kialakított részen- a házhoz garázs is tartozik, az új tulajdonos gépjárművének sem kell az utcán árválkodnia.Amennyiben a 156200034 referencia számú társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.Hollósi Tibor+36-20/2733700Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére!Nekünk a veszprémi ingatlanok az otthonunk! 

CasaNetWork Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 156200021 referenciaszámú családi ház a következő paraméterekkel:- egyszeri és megismételhetetlen ajánlat. Teljes összhangban a természettel, festői környezetben, erdőkkel, mezőkkel, tóval határolt vidéki telken újszerű családi házat kínálok a tökéletes csend és nyugalom jegyében,- nem csupán lakóingatlanként, de vállalkozás, beruházás céljára is tökéletesen hasznosítható, köszönhetően sokrétű kihasználhatóságot biztosító melléképületeinek is- a 310 nm-s, két szintes családi ház számos lehetőséget rejt magában: könnyedén vendégházzá, panzióvá alakítható, rendezvények lebonyolítására is alkalmas- egyedi kivitelezésű nappalija és kertje helyszíne lehet esküvőknek, vadásztalálkozóknak és más ünnepi alkalmaknak, raktárépülete műhelyként is funkcionálhat, 3000 nm-t is meghaladó telke hobbiállatok tartására, vagy tenyésztésére is kiválóan alkalmas. - a ház kellemes, nyugalmat árasztó hangulatára segít rá a fűthető télikert, mely éke mindkét szint nappalijának és a hátsó kertnek egyaránt. Nyugati és keleti irányba egyaránt találunk tágas teraszt, páratlan kilátással az erdőre és a távoli hegyvonulatokra- nappaliját hatalmas belmagassága teszi vonzóan egyedivé, melynek varázsát egy megfelelő méretű kandalló elhelyezésével tehetjük szinte fokozhatatlanná- a 2004-ben téglából épült lakóház a tájhoz igazodva kapott külső kő illetve fa burkolást- minőségi tölgyfa külső és belső nyílászárók szúnyoghálókkal, méretre szabott igényes textíliákkal, tömör tölgyfa konyhabútor, lépcső és beépített szekrények- Tondach agyagcseréppel héjalt tetőszerkezet kiváló hőszigeteléssel ellátva, külön szakaszolható és beállítható, padlófűtéssel és lapradiátorokkal kiépített cirkó fűtésrendszer, faelgázosító vegyes tüzelésű kazánnal kiegészítve. Minden szobában külön kiépített telefon és internet csatlakozási lehetőség, dupla garázs.A ház biztonságosságára segít rá a közvetlen szomszédságban található panzió kamerarendszere. Amennyiben a 156200021 referencia számú családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.Hollósi Tibor+36-20/2733700Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére!Nekünk a veszprémi ingatlanok az otthonunk!

CasaNetWork Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja a 156200366 számú, a Bakony szívében, csodálatos környezetben elhelyezkedő dudari családi házát .A dudari családi ház jellemzői:- a ház Veszprémtől 30 km-re, Zirctől 8 km-re található, magával ragadó, hangulatos, bakonyi környezetben- a 90 m2 alapterületű épület 4485 m2 telken fekszik, ahol a ház végében a nyáron árnyékot adó diófa árnyékából pazar panorámában gyönyörködhetünk- a ház elhelyezkedése kiváló, amellett, hogy szélső házként zavartalanul élvezhető a panoráma, a ház a telek, szomszédoktól távolabb eső részében található- a ház kényelmes, praktikusan kialakított, tágas belső terekkel, nagy szobákkal rendelkezik- a szobák méretükből adódóan lehetőséget biztosítanak igény esetén több helyiség kialakítására- az ingatlant 1967 körül építették, azóta állagmegőrző munkálatokat végeztek és 2008-ban felújították a tetőt, amire bitumenes zsindely került- az épület vegyes falazatú, az oldalsó fal kőből, a többi téglából épült- a ház felújításra szorul- a meleget helyiségenként cserépkályha és kandallók biztosítják, gáz a telken belül van- tartozik még hozzá 2 istálló, garázs és tároló helyiség, a ház alatt pedig 19 m2-es pince található- a hatalmas méretű telken gyümölcsfák  is helyet kaptak és méretéből adódóan a hely kiválóan alkalmas állattartásra, növény termesztésre,  de parkosítással csodálatos pihenő oázissá is alakítható- az udvarban található működő kút, vize tisztítandóA házat ajánlom nyugalmat, csendet szerető családoknak, kikapcsolódásra vágyóknak, város zajától elvonulóknak és befektetésnek is kitűnő választás.Amennyiben a 156200366 számú családi ház ,vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a 06 20 315 – 0136-os telefonszámon.Nekünk a veszprémi ingatlanok az otthonunk!

CasaNetWork Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 156200387 referenciaszámú családi házatEladó  a Bakony szívében, Zirc csendes,nyugodt környékén 1975-ben épült, 155 m2-es lakótérrel, folyamatosan karban tartott két szintes szép állapotú családi ház. A ház 2010-ben hőszigetelt műanyag nyílászárót, falazata  Dryvit 8 cm nikecell szigetelést kapott. Az alsó szinten a víz, villany és fűtésrendszere felújításon esett át.  A melegről  tetszés szerint gázkazán,konvektor, vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A földszinten a ház körbe járható. Egy tágas étkező- konyha lett kialakítva,onnan a nappali helységbe lépünk, melyben épített cserépkályha varázsol meghitt hangulatot a hidegebb napokon. Tovább lépve a háztartási helységbe és a mosókonyhán keresztül a 21 m2-es  aknás garázsba érkezünk. Az előszobából fából készült lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol tágas nappali és három szoba biztosít a család minden tagjának külön elvonulást. A  földszinten a fürdőszoba zuhanyzóval  az emeleten káddal lett kialakítva. Az emeleten nagyméretű terasz várja a pihenni vágyókat. A ház melletti udvart  kis kerti tó , növények, virágok teszik hangulatossá. Az udvarban található egy külön álló 13 m2-es garázs.Mellette akár vállalkozásra is alkalmas egy épületen belül de leválasztva a 62 m2-es tároló, a 70m2-es műhely,felette padlás. Balatonfüredi lakás beszámítása lehetséges. Amennyiben a 156200387 számú családi ház,vagy bármely a kínálatunkban található lakás, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.Eckert Eleonóra+36-20/334-0399Nekünk a veszprémi ingatlanok az otthonunk!Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére!

CasaNetWork Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja a 156200385 számú, a Bakony szívében  elhelyezkedő dudari családi házát.A dudari családi ház jellemzői:- a ház Veszprémtől 30 km-re, Zirctől 8 km-re található, magával ragadó, hangulatos, bakonyi környezetben- a nettó 130 m2, bruttó 152 m2 lakóterületű épület egy 930 m2 telken fekszik, amelyhez tartozik még egy külön hrsz.-on lévő 920 m2 építési telek, mely igény szerint, kedvező áron megvásárolható- az ingatlan 2007-ben kapott lakhatási engedélyt, azóta a befejező munkálatok nem történtek meg, ami lehetőséget ad az egyéni elképzelések bontás nélküli megvalósítására- a befejezési munkálatokhoz tartozik még egyes helyiségek (emeleti szobák, terasz) burkolása, radiátorok felszerelése, kazán, a földszinti fürdőszoba szaniterekkel történő felszerelése, teraszok burkolása és korlát felszerelése- igény szerint a tulajdonos vállalja a befejezendő munkálatok elvégzését vagy egyéni megállapodás alapján kulcsra készen is átadható- az épület Porotherm 38-as téglából épült és 10 cm-es hőszigetelést kapott- a nyílászárók hőszigetelt műanyagok (5 kamrás, gázzal töltött), a tetőt zsindely fedi- a meleget az épületben a bevezetett gáz vagy központi fűtés biztosítja- a ház kényelmes, világos, praktikusan kialakított, tágas belső terekkel, nagy szobákkal rendelkezik- tartozik még hozzá az alatta lévő pince, tároló illetve garázsAmennyiben a 156200385 számú családi ház ,vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a 06 20 315 – 0136-os telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes és bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.Nekünk a veszprémi ingatlanok az otthonunk!

ELADÓ ZIRC-KARDOSRÉTEN, 235m2-es CSALÁDI HÁZ!A telek közel 3000m2, amin 2 ház található, építési éve az 1800-as évek vége, az 1960-as években teljes felújításra került sor. A főépület 145m2, első fele a háznak tégla, amiben egy nagyszoba, amerikai konyhás nappali-konyha, étkező, fürdőszoba, külön Wc található. A másik fele kőépület, fa gerendás, ahol sparheltes konyha egyben az étkezővel, nappali és fürdőszoba, külön Wc került kialakításra. Ezen a részen a RUSZTIKUS STÍLUS világa jelenik meg. A másik épület 90m2-es tégla, ami 2 félszobát, szaunát és egy nagyméretű garázst/tárolót foglal magában. A házban a víz, villany be van kötve, a fűtésről pedig a vegyes tüzelésű kazán gondoskodik jelenleg. A gáz még nem került bevezetésre, viszont folyamatban van. A telek első felében fúrt kút is megtalálható.A parkolás a telken belül, elektromos kapun keresztül lehetséges. A kellemes hangulatú előkert, ami térkövesített, biztosítja a parkolást vagy igény szerint a garázsba is beállhatunk. Különlegessége a háznak a nagy telek, kellemes bakonyi panorámával, 60 szilvafával és 50-60 különböző fenyővel. A teljes nyugalom, békés környezet. Ajánlom mindazoknak ezt az ingatlant, akik VADÁSZSZENVEDÉLYÜKNEK szeretnének hódolni - a nyugodt élet mellett -, tökéletes választás. Irodai referenciaszám: Nyd110További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referenciaszámunkra. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 206894

Eladó családi ház Dudaron ! Székesfehérvári ingatlaniroda eladásra kínálja a 121380-as számú családi házat Dudaron, Mórtól 26 km-re ! A dudari családi ház főbb jellemzői: * a ház lakható része 80 nm, TÉGLA falazatú * részben felújított, 2012-ben kialakították a spájzot, 2016-ban friss festést kapott és új tapétákat * plusz 10 CM-ES NIKECELL SZIGETELÉS * a nyílászárókat kicserélték, a házban ÚJ MŰANYAG és ÚJ FA NYÍLÁSZÁRÓK vannak beépítve * a házban nappalin kívül három hálószoba lett kialakítva * a tető palával van fedve * a fűtést VEGYES TÜZELÉS KAZÁN biztosítja, de megvan a lehetőség bekötni a gázkazánt * a képeken látható tégla családi házat RÉSZBEN BÚTOROZVA kínáljuk eladára * egy beállós GARÁZSban parkolhatunk * az udvaron a garázs mellett egyéb melléképületek is megtalálhatóak: egy három karámos pajta és egy nyári konyha, de a pajta igény szerint átalakítható bármilyen más melléképületté * a nyári konyha mellett pedig egy FEDETT TERASZ biztosítja családi baráti összejövetelek ideáli helyszínét * csendes, barátságos környék, jó szomszédokAmennyiben a 121380-as számú DUDARI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS, HÁZ felkeltette érdeklődését, vagy szeretné ingatlanát értékesíteni, hívjon bizalommal bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Eladásra hirdetem Bakonybéli Vendégházunkat!A vendégház több célú hasznosításra alkalmas!Három Önálló nyaralóként használható,mikor nem használják kiadható vendégeknek.Ottlakás esetén két apartman kiadható, munkahely és lakás egy helyen lehetséges!Vendégházként három apartman kiadásával működtethető!Természetesen családi házként is használható!Minden részében felújított ház!Új vízrendszer,új központi fűtés,új három fázisú villany rendszer,központi Tv,WIFI,stb.A házban három teljesen felszerelt bútorozott apartman került kialakításra,mely tíz fő fogadására alkalmas!Az apartmanok saját konyhával,hütővel,Tv-vel és fürdőszobával Wc-vel vannak kiépítve,természetesen színvonalasan bútorozva!Külön került kialakításra az udvaron un. közös helyiség ami 54-nm vöröfenyőből épült, ahol konyha hideg meleg víz,hütő,tároló komód edényekkel,Tv áll a vendégek rendelkezésére!A működtetést Pl.vendégházként nagyban megkönnyíti a Buderus faelgázosítós kazán puffer tartállyal összekötve plusz 300-literes bojler, mai követelményeknek megfelelő felszereltség és apartman kialakítás !Plusz mosókonyha ahol beépített Miele mosógép saját mosdó,Wc ágynemű tároló polcok, bojler és Buderus kazán puffer tartály található.Kíváló befektetés egy dinamikusan fejlődő faluban, amelyet évente több tízezer turista látogat meg, és tölt el számtalan vendég éjszakát!Bővebb információt a https://szallas.hu/bakonyi-csillag-vendeghaz-bakonybel és egyéb közvetítő oldalakon találhat!!!!Az üzemeltetéssel kapcsolatban minden valós adatot a rendelkezésre bocsájtok igazolva a gazdaságosság hitelességét!Megragadva a hirdetés lehetőségét a pihenésre,kirándulásra vágyó Kedves Vendégeket Várja Szeretettel a Bakonybéli Csillag Vendégház! Telefon:06204705206

Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja a 120631 SZÁMÚ, a Bakony szívében  elhelyezkedő dudari családi házát. A DUDARI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- a ház Veszprémtől 30 km-re, Zirctől 8 km-re található, magával ragadó, hangulatos, bakonyi környezetben- a nettó 130 m2, bruttó 152 m2 lakóterületű épület egy 930 m2 telken fekszik, amelyhez tartozik még egy külön hrsz.-on lévő 920 m2 építési telek, mely igény szerint, kedvező áron megvásárolható- az ingatlan 2007-ben kapott lakhatási engedélyt, azóta a befejező munkálatok nem történtek meg, ami lehetőséget ad az egyéni elképzelések bontás nélküli megvalósítására- a befejezési munkálatokhoz tartozik még egyes helyiségek (emeleti szobák, terasz) burkolása, radiátorok felszerelése, kazán, a földszinti fürdőszoba szaniterekkel történő felszerelése, teraszok burkolása és korlát felszerelése- igény szerint a tulajdonos vállalja a befejezendő munkálatok elvégzését vagy egyéni megállapodás alapján kulcsra készen is átadható- az épület Porotherm 38-as téglából épült és 10 cm-es hőszigetelést kapott- a nyílászárók hőszigetelt műanyagok (5 kamrás, gázzal töltött), a tetőt zsindely fedi- a meleget az épületben a bevezetett gáz vagy központi fűtés biztosítja- a ház kényelmes, világos, praktikusan kialakított, tágas belső terekkel, nagy szobákkal rendelkezik- tartozik még hozzá az alatta lévő pince, tároló illetve garázsAmennyiben a 120631 számú családi ház ,vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a 06 20 315 – 0136-os telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes és bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.    

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!