Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Bükön, Szombathelytől Ék-re 30 km-s távolságra lévő településen üzlethelyiség eladó. Az ingatlan rendezett, kiépített, aszfaltozott úton közelíthető meg. A Bük-fürdői településrész északi részén a golfpálya és a Thermál Hotel közvetlen közelében elhelyezkedő 50 lakásos, tégla falazatú, 2006-ban épített társasház földszintjén kialakított üzletsorban van. Az ingatlan Dk - ÉNy-i tájolású. Üzlethelyiségből, raktárból, közlekedőből, előtérből és takarítószer tárolóból, valamint wc helyiségekből álló, gázközponti fűtéses, közvetlenül az utcára nyíló, nagy üvegportálos, jó-közepes állapotú üzlet, belső festésen kívül jelentősebb felújítás nem szükséges. Jelenleg üres, értékesítés esetén azonnal beköltözhető.Az ár nettó ár, melyet még ÁFA fizetési kötelezettség terhel.Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek közül segítünk kiválasztani céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelőt. Jogosultság esetén vegyen igénybe kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelt, Lakásépítési támogatást ("szocpol"), OTP Lakástakarékpénztári konstrukciót. Az OTP Lakáslízing Zrt. is kedvező konstrukciót kínál ingatlanok finanszírozásához. A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák.

+36 70 377 4Mutat

Az Őrség szívében, a Vadása tónál teljesen felszerelt, bejáratott minőségi panzió-étterem vendégkörrel együtt eladó!A mai kor követelményeinek és szabályainak teljesen megfelelő, 2 szintes, 21 szobás, melyből 2 dupla apartmanos. Prémium anyagokból épült és 2013-ban felújított épület egyedülálló a környéken. A telek 4500m2, az ingatlan 967m2-es. Az 50 fős étterem és a 45 fős terasz minden igényt kielégít. A személyzet elhelyezését külön szobák biztosítják. A tulajdonosnak egy 66m2-es lakás van elkülönítve. A 160m2-es száraz pincében minden elfér, ami az üzemeltetéshez kell. Panorámás konferenciaterem, medence, belső zárt parkoló, parkosított nagy udvar, belső saját játszótér mind a vendégek kényelmét biztosítja. Közvetlen vízparti elhelyezkedés az Őrség egyik legszebb és legfelkapottabb tavánál, az erdők és dombok közt elterülő meseszép környezetben lévő Vadása tónál. Az Őrségi Nemzeti Park területén helyezkedik el, kristálytiszta levegővel, vízzel, csenddel, nyugalommal. Szeretik a vendégek, hírét viszik, visszajárnak évek óta. Nyáron még teljes kihasználtsággal üzemelt. Az Őrségben dübörög a falusi turizmus, nem könnyű szállást találni egész évben, most mégis eladásra kerül.Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, mert ez egy olyan vállalkozás, amit nem időigényesen felfuttatni kell, hanem megtartani, tovább vinni, üzemeltetni! De, ha akarja, adjon neki egy új irányt!Legyen Ön a legsikeresebb vállalkozó a környéken!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Az osztrák határtól pár percre, a forgalmas 8-as főútvonal mellett étterem + motel nagy területtel eladó!Az ingatlan egy komplett étteremből és 13 szobából áll. Minden szoba fürdőszobás és külön bejárattal az udvar felől megközelíthető. Az étterem meleg konyhás, az összes kiszolgáló helyiségével együtt található. A konyha nagy konyhai gépekkel felszerelt, komplett elszívó rendszerrel. Az étteremben épített pizzakemence van, és teljesen berendezett. 3 kazánház gázkazánnal biztosítja a fűtést, egyes részeken padló, más részen radiátoros fűtéssel. A meleg vízrendszer is több lépcsős, gázkazánról, vagy villanybojlerről szakaszolható. A telken és az ingatlanban az összes közmű bevezetve, villany, víz, csatorna, gáz, internet, telefon. A terület 4300 m2, ennek egyik felén helyezkedik el az épületegyüttes, mely megközelítőleg 400 m2. A másik fele üres, beépíthető terület, melyet megosztás után különálló ingatlanként is hasznosíthatnak.Az ingatlan alkalmas üzleti vállalkozásra, vendéglátásra, szobakiadásra, helyben lakhatással együtt. A határ és az Opel gyár közelsége miatt a kihasználtsága folyamatosan biztosított. Akár ingatlan fejlesztésre, bővítésre, átépítéssel lakások kialakítására is alkalmas a terület.Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, mert Ausztria, Szentgotthárd csak pár perc autóval Rönökről, és ez nagyon nagy lehetőségeket jelent!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Központi helyen kínálok egy teljesen felújított vendéglátó egységet,Sárváron a Sárvári Thermal és Wellnesfürdötöl 200 mé ingatlan közvetlen a Rába folyó mellett van, a teraszról panorámás kilátás nyílik a folyóra. A vendéglátó egység teljesen berendezett, alapterülete 200m2, a telek területe 5900m2, így további bövítésre is van lehetöség. Elhelyezkedése: Zöldövezet Tájolása: Állapota: Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1960 Szobák száma: -szoba Felújított: Felújított Felújítás éve: 2010 Felújítás során elvégzett munkák: Festés, Vízrendszer csere, Fűtésrendszer csere, Csempe csere, Járólap csere, Álmennyezet beépítése, Fűrdőszobai szaniterek cseréje, Belső átépítés, Tetőfelújítás, Új külső vakolat, Nyílászárók cseréje, Hőszigetelt nyílászárók beépítése Közművek: Gáz, Víz, Villany Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Áramellátás: 230V/380 V Fűtés módja: Gáz Fűtés típusa: Cirkó Homlokzat állapot: Újszerű Építési mód: Tégla Tető anyaga: Cserép Parkolási lehetőség: Telken Jellemzői: Csendes környék, Jó közlekedés, , Kert, Ipari áram, Egyedi vízóra , Zöldterület, Jó közbiztonság Egyéb jellemzők: Terasz, Melléképület Közelben: Helyi autóbuszállomás, Gyógyszertár Terhelések: Tehermentes, Szolgalmi jog Eladásra vonatkozó információk: Az ár tartalmazza a teljes berendezést, Azonnal beköltözhető

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!