Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szombathelyen, Újperinten tulajdonostól eladó egy 856 m2-es telken álló, 2 generáció együttélésére alkalmas családi ház. A telek a ház körül gondosan parkosított, hátul gyümölcsös, illetve egy 20 m2-es kennel lett kialakítva.A ház alapterülete 254 m2.-1. lakás: földszint, 94 m2, nappali, 1 szoba, konyha-étkezővel, fürdő, wc-2. lakás: tetőtér, 66 m2, 3 szoba, konyha-étkező, fürdő, kamra-Pince: 94 m2, garázs, 4 helyiségKét bejáratának köszönhetően az ingatlan szintenként külön hasznosítható, vagy össze is nyitható. Zöldövezeti elhelyezkedésének, jó állapotának és ideális elosztásának köszönhetően vállalkozás céljára is nagyszerűen megfelel. A földszinti nappalit egy gyönyörű cserép kandalló teszi hangulatosabbá, amely akár az egész földszint fűtésére alkalmas. Mindkét szinten beépített konyhaszekrény elektromos főzőlappal, sütővel és páraelszívóval.A ház teljesen alápincézett. Itt található az utcafrontról megközelíthető dupla garázs és még 4 különálló helyiség, melyekben műhely, edzőterem, tároló is kialakítható.A fűtés BOSCH kondenzációs cirkó gázkazánnal van megoldva, mely 2017-ben lett beszerelve.A lakóterek keleti, nyugati tájolásúak, világosak.A háztól pár percre sportcentrum, bevásárlóközpontok találhatóak. Jól megközelíthető, csendes helyen fekszik, helyi- és távolsági buszjáratok megállóinak közelében.Riasztórendszerrel ellátott.

36 (20) 556-2Mutat

Vas megyében, Kemenesalja fővárosában, Celldömölkön, annak is a városközpontjában lévő, két utcát összekötő területen lévő két ingatlan eladó. A két utca között lévő harmadik rész, külön hirdetésben szerepel, mivel a rajta lévő épület műemlék védelem alatt áll. Celldömölk közel 12 ezer lakosú város Vas megye keleti határán. Kemenesalja természetes központja. E kistáj a megye délkeleti részén húzódik mintegy 15 kilométeres szélességben és 50 kilométeres hosszúságban. A város mellett emelkedő Ság hegy a dunántúli, Balaton-felvidéki tanúhegyek legnyugatibb tagja. Az eladásra kínált területen, három tulajdonosi körhöz tartozó ingatlan van, polgári családi ház, egy mögöttes belső terület. Az eladási szándék részükről egységes. A két utcát összefogó rész beépítési lehetősége, korlátlan. A vendéglátó egység, műemléki épület. Előnyös lehet, szálloda, apartman ház, lakások garázsokkal, vendéglátó egység, kávézó, önkiszolgáló étterem, felette lakásokkal … stb. A település tulajdonában van a Vulkán Gyógy-és Élményfürdő, ahol a látogatók 1600 négyzetméter vízfelületen, nyolc medencében érezhetik a víz megújító, gyógyító hatását. A fürdő gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok enyhítésére, betegségek kezelésére. A látogatottság egyre nagyobb. Ennek részbeni kiszolgálására épült a JUFA Vulkán Fürdő Resort, amely telt házzal üzemel. Megtérülő befektetést kínálunk a városközpont frekventált helyén, 1200 m2-en, 60 %-os beépítési lehetőséggel, akár 3 emelet építésének lehetőségével. Városunk Budapesttől 182, Bécstől 150, Pozsonytól 147 kilométer távolságra fekszik, közúton és vasúton is könnyen megközelíthető.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

+36 (30) 612-8Mutat

Vas megyében, Kemenesmihályfán, teljes zöldövezetben, gondozott területen, új építésű, kiváló állapotú, családi ház eladó. A település Celldömölk és Sárvár közelében található. Az ingatlan a település domborzati adottságait tekintve magasabb részén helyezkedik el, ezért jól kihasználható panoráma viszonyai. Megközelítése, szilárd burkolati úton történik. Az ingatlanra belépve automata kapunyitás fogadja az odaérkezőt. A lakóingatlan mellett kapott helyet a két gépkocsi beállására alkalmas egyterű garázs, két automata kapu nyitással. A lakóépület kétszintes, helyiségei a mellékelt képen megtekinthetők. Tágas terek, otthonos kivitel és minőségi kivitelezés jellemzi az ingatlant. Nagy méretű nyílászárói, világossá teszik az ingatlant, a fénytől a redőnyök védik, a hőségtől pedig a beépített klíma teszi kellemesé az ott létet. A földszinti részen belépve az ingatlanba, világos, tágas zárt télikert fogadja az érkezőt, a helyiségek további megközelítése innen lehetséges. Az emeleti részen pedig nagy méretű terasz biztosít lehetőséget a szabad levegőre, panorámára, motoros rendszerű napvédő árnyékolóval szabályozhatja ott tartózkodását. Az egész ingatlant pedig riasztórendszer védi. Válassza otthonának, ahol a kényelem, a minőség, a csend és panoráma a meghatározó.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

+36 (30) 612-8Mutat

P16740 Sárvárhoz közeli romantikus - szecessziós műemlék kastély eladó Sárvár közvetlen szomszédságában a festői szépségű Kemenessömjénen kínáljuk eladásra ezt az álomszép, 3,5 hektáros angolpark övezte 1905-ben épült 500m2-es romantikus - szecessziós műemlék kastélyt.Az több mint százéves ősfás park számos élő ékkövet, fa-különlegességet rejt.Az ingatlant a Berzsenyi család Moravetz Zsigmond tervei alapján építtette. A romantikus kastély a századforduló építészeti divatját is magán hordozza, gazdag homlokzati ornamentikával, számos kovácsoltvas díszítménnyel. Az ingatlanhoz egy 6,5ha szántó, egy 2744 m2-es kiszolgáló épület és egy présház is tartozik. Fejlesztésként egy 180 szobás, négycsillagos gyógyfürdő- és wellnesshotel tervezet készült, amely kulturális és művészeti centrumként is színesíthetné ezt a poétikus környezetet. Remélhetőleg új tulajdonosa életre kelti majd ezt a szép álmot.A próbafúrások szerint a területen a Sárvári termál vízhez hasonló minőségű gyógyvíz található. Az ingatlan érvényes építési engedéllyel rendelkezik. * földszint 414 m2: * emelet 327 m2: 100 000 Ft Media Markt ajándék utalvány vagy ingyenes ügyvédi közreműködés minden családi ház vásárlónak! Felhasználási feltételek az utalványon. Töltse le az ajándék utalványt honlapunkról most! További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/16740

(30) 459 7Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!